Menu

Cum verific bilet superbet jucat online

Cum verific bilet superbet jucat online

Asa cum ar trebui sa fie, colectarea castigurilor tale dintr-un pariu sportiv este un proces destul de simplu, dar exista cateva lucruri pe care ar trebui sa le stii. Situatia standard este ca, odata ce biletul tau devine castigator, il aduci la ghiseul de pariuri, ei il scaneaza pentru tine si iti ofera banii sau jetoanele.

Alternativ, il puteti aplica si pentru urmatorul pariu. Daca casa de pariuri se inchide inainte de a avea sansa de a o incasa, o poti aduce adesea la casieria principala si ei o vor face pentru tine.

Regulile standard pentru incasarea unui bilet castigator de pariuri sportive sunt ca aveti la dispozitie 30 de zile pentru a face acest lucru dupa incheierea evenimentului. Daca acest timp trece, biletul devine nul. Este important sa fii atent cu biletul, deoarece este acelasi lucru cu transportul de numerar. Daca il pierzi si nu stii numarul tranzactiei pentru pariul tau, casa de pariuri nu poate face nimic pentru tine. Oricine il poate gasi si colecta.

Asa cum va fi cazul multor bilete de sport castigatoare, pariorul este un turist si nu este in oras pentru a colecta. Daca stii ca nu te vei intoarce la Vegas in 30 de zile sau pur si simplu nu ai chef sa astepti sa te intorci, ai optiunea de a trimite biletul la casa de pariuri sportive si vei primi un cec in cateva saptamani.

Adresa unde si cui exact sa trimiti biletul este explicata clar pe spatele biletului. Puteti folosi posta obisnuita, dar biletele spun ca trebuie sa utilizati e-mailul recomandat, astfel incat biletul sa fie mai usor de urmarit si mai greu de furat. Posta recomandata este tinuta sub cheie si dureaza mult timp pentru a se livra, deoarece aceasta se face exclusiv pe cale terestra. In functie de cat valoreaza biletul castigator, poate avea un impact daca credeti ca merita sa platiti suplimentar pentru scrisoarea recomandata. Cu toate acestea, daca nu folositi e-mailul recomandat si se intampla ceva, ei va vor spune ca nu aveti noroc ca nu urmati instructiunile. Indiferent de e-mailul pe care il folositi, este o idee buna sa faceti si o copie a biletului dvs. castigator.

In momentul in care plasati pariul, exista cateva masuri de precautie pe care le puteti lua pentru a va oferi un out in cazul in care pierdeti biletul.

Daca ii inmanati agentului de pariuri cardul jucatorului dvs., acesta il poate trece inainte de a plasa pariul. Informatiile despre pariuri vor aparea pe cardul tau ca dovada ca ai facut acest pariu in aceasta zi. Daca pierzi biletul, il poti incasa in continuare. Singura problema este daca cineva iti gaseste biletul si il incaseaza inainte de a putea dovedi ca a fost al tau si l-ai pierdut cu cardul de jucator, din pacate, nu ai noroc.

In partea de jos a fiecarui bilet sunt o gramada de numere. Acesta este numarul tranzactiei pentru pariul dvs. Notarea acestor numere serveste drept rezerva daca pierdeti biletul. Cu aceste informatii, puteti merge la casa de pariuri sportive si va vor inmana un formular de bilet pierdut. De acolo, ar dura aproximativ 60-90 de zile pentru a fi rezolvat, moment in care veti primi un cec prin posta. Nimic din toate acestea nu se poate face prin telefon.

Știri relevante