Menu

Cum verific bilet superbet

Cum verific bilet superbet

Este usor sa verificati starea si sa incasati biletele de pariuri puse in agentie in timp real pentru Superbet. Superbet foloseste aceeasi sistem ca o platforma arhicunoscuta.

Aplicatiile Playtech va permit sa urmariti cu usurinta toate pachetele de pariuri pe hartie dintr-o privire. Puteti scana biletele de pariuri folosind smartphone-ul sau tableta si puteti solicita controlul deplin asupra pariurilor dvs. si chiar puteti transfera biletele castigatoare inapoi la terminalul agentieului.

Ati putea solicita, de asemenea, cash-out over-the-counter, dar acest lucru nu va fi atat de rapid pe cat va trebui sa se intample. Ei bine, asa trebuie sa o faca utilizatorii Betfred pentru ca aplicatia Betfred Bet Tracker a fost eliminata, asa ca acei indicatori trebuie sa o faca offline. Din fericire, nu este cazul cu Superbet

Deci, cum sa verificati biletele de pariuri pe Superbet?

Daca doriti sa urmariti pariurile plasate in agentie, sa efectuati bani inainte sau sa va transferati castigurile inapoi la terminalul agentieului, veti avea nevoie de o tableta sau un smartphone Android / iOS. Acest lucru trebuie sa faceti pe dispozitivul iOS sau Android:

Cautati „Superbet Tracker” in App Store sau Google Play Store si instalati aplicatia. Faceti clic pe butonul Adaugati bilet si scanati-l sau introduceti manual ID-ul Tichetului Selectati biletul deschis din lista, apoi faceti clic pe Cash-Out & confirmati daca sunteti multumit.

Știri relevante