Menu

Cum verific biletul la Casa pariurilor

Cum verific biletul la casa pariurilor

Fiecare client al casei de pariuri isi poate vedea istoricul, desi majoritatea jucatorilor ignora aceasta caracteristica de la Casa Pariurilor sau nu sunt deloc constienti de existenta ei. Pentru a afla despre starea pariurilor dvs. si a verifica istoricul pariurilor dvs., va rugam sa va conectati la contul dvs. personal Casa Pariurilor prin intermediul oglinzilor speciale care sunt disponibile din link chiar acum.

De ce este necesar istoricul tranzactiilor? Pariorii cu experienta il folosesc ca o analiza a greselilor lor. Studiindu-ti intepaturile, poti schimba schema jocului tau la Casa Pariurilor.

Este destul de usor sa verificati istoricul tranzactiilor dvs. pe online Casa Pariurilor. Pentru a face acest lucru, trebuie doar sa efectuati cativa pasi simpli. Platforma oficiala a biroului ofera doua optiuni pentru a va monitoriza pariurile. Prima presupune autentificarea la contul personal.

Casa Pariurilor →Casa Pariurilor →

 

In primul rand la Casa Pariurilor, trebuie sa ne conectam la site-ul oficial al companiei. Apoi faceti clic pe meniul „Contul meu” care se afla in antetul de sus al site-ului si selectati „Istoricul pariurilor”.

Dupa aceea, vi se va furniza o lista completa a tranzactiilor care au fost finalizate in urmatoarele 3 luni. Aici puteti vedea cand a fost facut pariul si starea tranzactiei dvs. (calculata sau in asteptare). In ce format a fost jucata afacerea (LIVE sau inainte de meci) si pe ce coeficient a fost facut pariul.

Daca evenimentele din Acumulator ar fi trebuit sa aiba loc aseara, dar astazi suma din sold nu s-a schimbat, atunci pariul a pierdut. Daca ea castiga, banii ar fi creditati imediat in bonus sau in contul principal (in functie de care pariati).

In contul dvs. personal, exista o sectiune numita istoricul pariurilor, unde puteti vizualiza toate biletele de pariuri restante. De asemenea, puteti solicita un istoric pentru zilele trecute.

Istoricul arata toate pariurile atat din contul de joc, cat si din contul bonus. Află despre 12 în casa pariurilor tarife.

Daca pariul tau a fost plasat cu succes, vei vedea confirmarea pe talonul de pariu.

Va rugam sa retineti ca randamentele posibile sunt randamentul potential calculat de sistemul nostru pe baza cotelor si mizei acceptate, nu randamentul garantat.

Consultati si „Pariuri aprobate manual”.

Daca aveti indoieli ca pariul a fost plasat cu succes, puteti oricand sa va verificati istoricul pariurilor in sectiunea „Pariuri deschise” din „Contul meu”.

Puteti accesa rapid aceasta pagina facand clic pe „Mai multe detalii” in partea de jos a talonului de pariu imediat dupa plasarea pariului.

Cum castiga echipa gazda Casa pariurilor? Citiți articolul de pe pagină: https://pariubet.ro/cum-castiga-echipa-gazda-casa-pariurilor/.

Știri relevante