Menu

Cum verific un bilet la superbet

Cum verific un bilet la superbet

Perioada de valabilitate

Aceasta se refera la cat timp este disponibil bonusul de bun venit odata ce l-ati primit.

Bonusurile de bun venit pot fi valabile oriunde intre 1 zi si 6 luni.

Este de la sine inteles ca cu cat perioada de valabilitate este mai lunga, cu atat mai bine, pentru ca este mai bine sa ai mai mult timp pentru a-ti putea folosi bonusul.

Odata ce perioada de valabilitate a trecut, bonusul tau va disparea.

Verificarea pariurilor – Ce este si cum se face

Unii pariori incepatori ar putea crede ca este ciudat ca un casa de pariuri online sa solicite diverse documente, in timp ce tu poti pur si simplu sa mergi la un cazinou sau sa pariezi fara probleme. Site-urile de pariuri sunt obligate sa solicite o dovada de identitate, adresa si proprietatea metodei de plata utilizate, prin lege, pentru a-si pastra licenta. In acelasi timp, acest lucru va mentine pe dvs., contul si fondurile dvs. in siguranta. Acest articol va va invata tot ce trebuie sa stiti despre verificarea pariurilor.

De ce este importanta verificarea pariurilor online

Internetul poate fi un loc de prisos, oricine isi poate crea o identitate virtuala pe retelele de socializare sau poate pretinde ca este altcineva. Desi acest lucru poate parea ca toate distractia si jocurile, devine foarte real de indata ce sunt implicati bani reali.

Site-urile de jocuri de noroc reglementate si licentiate au datoria de a proteja fondurile si identitatea jucatorilor, respectand in acelasi timp

  • restrictii guvernamentale privind jocurile de noroc
  • verificarea varstei: pentru a va asigura ca aveti varsta suficienta pentru a juca noroc

Primul motiv pentru care site-urile de pariuri va solicita sa va verificati contul este sa va asigurati ca aveti varsta suficienta pentru a juca in mod legal. Este acelasi lucru cu a intra intr-un magazin de pariuri sau intr-un cazinou si sa-ti arati actul de identitate pentru a dovedi ca esti suficient de mare. In timp ce fata incretita sau parul carunt poate fi clar fata in fata, site-urile de pariuri nu va pot vedea fata pentru a sti ca aveti in mod clar peste 18 ani, asa ca trebuie sa va ceara sa incarcati o copie a permisului de conducere, a pasaportului, a cartii de identitate, sau orice alt document care arata varsta dumneavoastra.

In Romania si in majoritatea altor tari cu jocuri de noroc reglementate, trebuie sa ai cel putin 18 ani pentru a depune, a paria si a retrage castiguri. In unele cazuri, casa de pariuri va poate spune varsta din lista electorala la adresa pe care ati furnizat-o, altfel va trebui sa incarcati sau sa trimiteti prin e-mail o dovada de identitate.

Știri relevante