Menu

Cum verifici biletul la Casa Pariurilor

Cum verifici biletul la Casa Pariurilor

Daca vorbim despre verificarea biletelor jucate on line la Casa Pariurilor, daca aveti un cont on line la aceasta agentie, si biletele au fost jucate direct de pe PC sau de pe dispozitivele mobile, atunci verificarea biletelor jucate se face dintr-un singur click. In coltul din dreapta sus al paginii, sub userul tau, gasiti optiunea “bilete”. Dati click pe aceasta optiune pentru a afisa o lista cu toate biletele jucate pe internet, in ordine cronologica. Pe acea pagina, aveti si un buton “filtru”cu ajutorul caruia puteti selecta:

-tipul biletului-sporturi sau loto.

-stare-activ, castigator sau necastigator.

-locatia-internet sau agentie.

-PIN bilet-nu este obligatoriu sa fie completat.

-perioada-toate, ultimele 24 de ore, ultimele 48 de ore, interval zile.

In cazul biletelor jucate la agentiile stradale Casa Pariurilor, de asemenea, puteti verifica pe site-ul agentiei daca biletul este castigator sau nu. Intrati pe site, iar in partea din dreapta a pagini aveti optiunea “verificare bilet”, iar mai jos un chinar unde puteti introduce PIN-ul biletului. . Daca nu aveti acces la internet, verificarea biletului se poate face si direct intr-o agentie stradala.

In ceea ce priveste verificarea rezultatelor live, in timp real, trebuie stiut ca pe site-ul agentiei exista si o sectiune “rezultate’care este impartita in 3 parti::sporturi, live si loto. Aici veti gasi rezultatele tuturor evenimentelor care au fost in oferta de la Casa Pariurilor.

Dupa cum se poate vedea, este foarte simplu de verificat rezultatele biletelor jucate la Casa Pariurilor, atat on line, cat si off line.

Pentru a putea verifica statusul unui bilet jucat de pe PC sau de pe un dipsozitiv mobil, trebuie ca balanta contului sa fie actualizata automat, atunci cand un pariu este decis, dar uneori poate dura si cateva minute/zeci de minute. Daca biletul este castigator, in mod sigur banii vor fi adaugati la balanta contului. Dar oricum se poate verifica usor si statutul fiecarui bilet in parte.

Logati-va pe cont si apasati pe butonul “biletele mele’pentru a vedea o lista cu cele mai recente bilete castigate/pierdute/aflate in desfasurare. Pentru a accesa bilete mai vechi, dati click pe optiunea “istoric”din acelasi meniu.

Verificarea bileltului poate avea loc direct pe site in cazul in care pariorul plaseaza un bilet in cadrul unei agentii, sau online in cont dupa autentificare in sectiunea dedicata acestei operatiuni.

Știri relevante