Menu

Cum verifici biletul la Casa Pariurilor

Cum verifici biletul la Casa Pariurilor

Ce metode de verificare a biletului avem

Dacă vorbim despre verificarea biletelor jucate on line la Casa Pariurilor, dacă aveţi un cont on line la această agenţie, şi biletele au fost jucate direct de pe PC sau de pe dispozitivele mobile, atunci verificarea biletelor jucate se face dintr-un singur click. În colţul din dreapta sus al paginii, sub uşerul tău, găsiţi opţiunea “bilete”. Daţi click pe această opţiune pentru a afişa o listă cu toate biletele jucate pe internet, în ordine cronologică. Pe acea pagină, aveţi şi un buton “filtru” cu ajutorul căruia puteţi selecta:

– Tipul biletului-sporturi sau loto.

– Stare-activ, câştigător sau necâştigător.

– Locatia-internet sau agenţie.

– PIN bilet-nu este obligatoriu să fie completat.

– Perioada-toate, ultimele 24 de ore, ultimele 48 de ore, interval zile.

În cazul biletelor jucate la agenţiile stradale Casapariurilor, de asemenea, puteţi verifica pe site-ul agenţiei dacă biletul este câştigător sau nu. Intraţi pe site, iar în partea din dreapta a păgâni aveţi opţiunea “verificare bilet”, iar mai jos un chinar unde puteţi introduce PIN-ul biletului.. Dacă nu aveţi acces la internet, verificarea biletului se poate face şi direct într-o agenţie stradală.

Casa Pariurilor →Casa Pariurilor →

Verificarea bileltului poate avea loc direct pe site

În ceea ce priveşte verificarea rezultatelor live, în timp real, trebuie ştiut că pe site-ul agenţiei exista şi o secţiune “rezultate’care este împărţită în 3 părţi: sporturi, live şi loto. Aici veţi găsi rezultatele tuturor evenimentelor care au fost în oferta de la Casa Pariurilor.

După cum se poate vedea, este foarte simplu de verificat rezultatele biletelor jucate la Casa Pariurilor, atât on line, cât şi off line.

Pentru a putea verifica statusul unui bilet jucat de pe PC sau de pe un dipsozitiv mobil, trebuie ca balanţa contului să fie actualizată automat, atunci când un pariu este decis, dar uneori poate dura şi câteva minute/zeci de minute. Dacă biletul este câştigător, în mod sigur banii vor fi adăugaţi la balanţa contului. Dar oricum se poate verifica uşor şi statutul fiecărui bilet în parte.

Logaţi-vă pe cont şi apăsaţi pe butonul “biletele mele’pentru a vedea o listă cu cele mai recente bilete câştigate/pierdute/aflate în desfăşurare. Pentru a accesa bilete mai vechi, dati click pe opţiunea “istoric” din acelaşi meniu.

Verificarea bileltului poate avea loc direct pe site în cazul în care pariorul plasează un bilet în cadrul unei agenţii, sau online în cont după autentificare în secţiunea dedicată acestei operaţiuni.

Știri relevante