Cumpara paysafecard cu telefonul mobil pentru pariuri

Utilizatorii de telefoane mobile pot acum sa cumpere coduri voucher Paysafecard si sa le factureze la telefonul mobil. Codurile voucherului pot fi apoi cheltuite pe oricare dintre cele 2.700 de site-uri web care accepta plati Paysafecard, fara ca utilizatorul sa fie nevoit sa dezvaluie detaliile financiare.

Sistemul Paysafecard Via Mobile este construit pe standardul Payforit al retelelor mobile din Marea Britanie si este disponibil pentru clientii Vodafone, O2, Orange, T-Mobile si 3 – dar nu in prezent Virgin Mobile.

Sistemul, construit de BT Agilemedia si specialistul in facturare mobila Dialogue Communications, permite achizitionarea de vouchere de 8 lire sterline, pentru care clientul ii este facturat 50 ron „din cauza taxelor suportate pentru facturarea telefonului pentru acest serviciu”. Clientii primesc apoi un cod de voucher care poate fi cheltuit pe orice site web care accepta platile Paysafecard. Sistemul functioneaza atat cu conturi de telefon post-plata, cat si cu plata pre-platita, iar limita de tranzactie de 50 ron este un plafon impus de standardul Payforit.

“Acest proiect a fost un exemplu inovator al modului de utilizare a schemei Payforit pentru achizitii online”, spune Mike Steel de la BT Agilemedia. „Utilizarea metodelor de plata fara frecare, cum ar fi Payforit, ofera oportunitati interesante pentru toti jucatorii din lantul valoric in urmatoarele luni.”

Procesul de plata cu paysafecard este rapid si convenabil pentru consumator. Dupa introducerea codului PIN de 16 cifre paysafecard in fereastra de plata a micro-platilor, tranzactia este executata. Realizati noi grupuri de clienti cu paysafecard si generati vanzari suplimentare!

Paysafecard este disponibil in prezent in peste 500.000 de puncte de vanzari in 44 de tari din intreaga lume. Intre timp, peste 4.000 de magazine si furnizori online accepta pachete de plati pentru o procesare sigura si simpla a platilor.

Știri relevante