Cumpara paysafecard online si pariaza unde vrei

Un Paysafecard este o metoda de plata in avans. Puteti plati in siguranta online la pariuri sportive cu codurile PIN ale Paysafecard. Nu trebuie sa lasati informatiile bancii private pe internet. In acest fel, ramai anonim online si ai mereu controlul asupra cheltuielilor tale.

Codurile Paysafecard pot fi utilizate direct intr-una dintre miile de casa de pariuri care accepta metoda de plata Paysafe. Accesati casa de pariuri relevanta, selectati produsul sau serviciul pe care doriti sa il achizitionati si alegeti Paysafe la metodele de plata. Puteti introduce codul PIN direct.

De asemenea, puteti utiliza PIN-ul Paysafecard pentru a adauga creditul meu Paysafecard. Conectati-va la contul dvs. Paysafe si mergeti din meniu la optiunea Top Up.

Cumparati creditul avansat Paysafecard si primiti-l instantaneu in curierul de primire! Puteti cumpara un Paysafecard fara a va crea un cont. Alegeti una dintre numeroasele noastre metode de plata securizate pentru a primi PIN-ul dvs. Paysafecard. Introdu adresa de e-mail si in cateva minute vei avea codul tau gata sa cumpere sau sa joace jocuri la casino sau pariuri sportive!

Un Paysafecard este ideal si ca cadou pentru un parior. De exemplu, daca nu stiti ce doriti sa dati cuiva, dati-i un Paysafecard. Acest lucru este ideal pentru cineva fara card de credit. Sau invata-i pe tineri cum sa gestioneze platile digitale, oferindu-le un Paysafecard. Puteti cumpara jocuri, fluxuri de muzica sau seriale de vizionare folosind contul dvs. Paysafecard. Posibilitatile sunt nesfarsite.

Daca nu doriti ca datele dvs. personale sa se incheie pe Internet, puteti gestiona in siguranta datele dvs. bancare si puteti plati Paysafecard prin una dintre metodele noastre de plata telefonica. Cu numarul nostru de serviciu 0906-729 0027, DaoPay si Boku, ne puteti suna sau trimite un mesaj inainte de achizitie. Ramaneti la telefon, conexiunea va fi deconectata la finalizarea platii.

Știri relevante