Menu

Curajul o armă importantă la o mână de poker

Curajul o arma importanta la o mana de poker
Ce: Când oamenii vorbesc despre citirea unui suflet, se referă la luarea unei decizii corecte, dar foarte dificile, şi luarea ei cu o încredere care depăşeşte şi depăşeşte informaţiile disponibile în mana.

Când: marea chemare sau faldul uriaş ar putea fi semnul distinctiv al sufletului citit, dar într-adevăr este un proces care se desfăşoară încă de la începutul mâinii. Începe imediat ce începeţi să asamblaţi piesele puzzle-ului.

Unde: Soul pot fi făcute oricând în orice joc de poker. Când îţi pui adversarul pe exact ceea ce ţine şi de ce face anumite acţiuni, îi citeşti sufletul.

Cine: Pentru a face un suflet adevărat să citească, trebuie să-ţi cunoşti adversarul din interior şi din exterior. Ceea ce pare a fi o deducţie imposibilă pentru restul mesei este adesea posibil din cauza a ceea ce ştii despre adversarul tău şi a istoricului pe care l-ai împărtăşit.

Înţelegerea modului de citire a sufletelor este deosebit de importanta, deoarece se bazează pe una dintre cele mai importante abilitati în poker: observarea.

Pokerul este un joc de informaţii, iar câştigătorii sunt cei care colectează cel mai mult şi îl aduna cel mai bine pentru a lua decizii corecte.

Trebuie să observi tot ceea ce fac adversarii tai, indiferent dacă eşti sau nu în mana. A vedea cum cineva îşi joacă remizele sau cum se comporta atunci când flopeaza nucile este crucial pentru a face o citire imensă atunci când contează cu adevărat.

Când puteţi face observaţii şi comparaţi aceste date cu ceea ce ştiţi deja despre tendinţele de joc ale adversarului, sunteţi gata să faceţi primul pas către citirea sufletului.

Cel mai simplu mod de a vă gândi la citirea manuală în poker este de a împărţi toate mâinile posibile în grupuri largi. Aceste grupuri sunt numite „intervale”.

Amintiţi-vă, jucătorii diferiţi au game diferite. Perechea de top este suficientă pentru că unii jucători să-şi aducă întregul pachet, în timp ce un jucător bun nu ar avea probleme să stabilească două perechi în locul potrivit:

Mâinile de monstru şi nucile: acestea sunt mâini pe care adversarul tău le considera suficient de puternice pentru a paria sau de a le mări şi nu are nicio problemă în a obţine all-in.

Pentru majoritatea jucătorilor un set sau mai bun este un monstru.

Mâinile făcute cu valoare de confruntare: acestea sunt mâini de tip pereche superioară, despre care adversarul tău crede că au şanse mari să fie cea mai bună mână, dar probabil că nu sunt suficient de puternice pentru a juca pentru stive.
Extrageri: extrageri la culoare, open-enders şi extrageri combinate care au şanse mari să devină cea mai bună mână, dar care nu sunt încă realizate.

Bluffs şi Air: Mâini care nu au nicio şansă de a câştiga la showdown.

888sport este cu siguranță un site de pariuri reputat. Aceștia își desfășoară activitatea pe unele dintre cele mai reglementate piețe de jocuri din întreaga lume, inclusiv Regatul Unit, Spania, Danemarca și Italia, pentru a numi câteva. Site-ul lor internațional este reglementat de Gibraltar Betting & Gaming Association, care reglementează mai multe mărci globale de pariuri de top și se ocupă de toate reclamațiile clienților împotriva membrilor reglementați.

888sport ține la cele mai mari monede din perspectiva pariurilor sportive: RON, USD, EUR, GBP și SEK. Dacă moneda dvs. locală este diferită, aceasta va fi schimbată către un sold la alegerea dvs. într-una dintre aceste monede. Când căutați să vă înregistrați contul 888sport, vi se va cere să selectați una dintre aceste patru valute pentru a fi moneda de bază a contului dumneavoastră.

Știri relevante