Menu

Dafabet pariază la rece precum scoţienii

Dafabet pariaza la rece precum scotienii

Dafabet este cel mai important site de pariuri şi jocuri sportive din Asia

Site-ul oferă mult mai mult decât doar pariuri sportive – se mândreşte cu multe alte produse de jocuri online, cum ar fi poker online, cazinou online (şi jocuri de cazino live), jocuri flash şi jocuri de pariuri online de tot felul. Compania are peste 1.000 de angajaţi, iar sediul central este situat în oraşul Makati, Filipine. Dafabet a fost fondată în 2004 sub brandul emblematic privat şi filiala AsianBGE.

Dafabet este recomandabil, oferind o gamă largă de opţiuni de jocuri şi pariuri. Bonusul Dafabet, de 80 de euro, merită încercat în sine, iar bonusul de frecvenţă de până la 100 de euro arată ca Dafabet are grijă de clienţii sai fideli. Interfaţa de utilizator este uşor de navigat, ceea ce face ca experienţa dvs. de pariere să fie simplă şi distractivă.

Dar este sigur Dafabet? Întrucât această rezervare are sediul în afara Asiei, standardele de securitate variază de la rezervările europene. Un alt dezavantaj este ca nu există nicio opţiune de transmisie în direct. Cu toate acestea, toate celelalte funcţii explică succesul casei de pariuri, în special pe piaţa asiatică: o platformă mobilă excelentă, servicii pentru clienţi şi comunicare, cote bune de pariere şi o mulţime de opţiuni de joc.

Opţiunile de comunicare ale serviciului clienţilor Dafabet sunt utile şi abundente

Pe pagina lor de contact, puteţi vedea mai multe opţiuni enumerate pentru orice problemă aveţi (şi cât de repede aveţi nevoie de problema dvs. rezolvată): chat live 24/7; reţele sociale precum Twitter şi Facebook; adrese de e-mail pentru anchete generale, departamentul de marketing Dafabet şi anchetele afiliate; şi, în sfârşit, un număr internaţional fără taxă, precum şi un număr specific Regatului Unit. Există, de asemenea, un formular de contact pe care îl puteţi completa dacă preferaţi ca un reprezentant să vă contacteze.

O întrebare crucială pe care o pun utilizatorii atunci când decid unde să parieze este: „Ce jocuri sunt disponibile pe Dafabet?” Dacă o casă de pariuri nu oferă sportul preferat pentru a paria, nu contează care sunt cotele sau limitele de pariere. Din fericire, cu peste 5.000 de jocuri live în sport pe luna, Dafabet trece această parte a recenziei cu culori zburătoare. Secţiunea de pariuri sportive Dafabet include sporturi de masă, cum ar fi fotbal, fotbal american, baschet, tenis şi baseball, dar oferă şi sporturi mai puţin comune, precum snooker/piscina, cricket, sporturi cu motor şi muay thai. De asemenea, puteţi paria pe e-sport. În ciuda faptului ca nu este inclus pe cele mai bune site-uri de pariuri din Marea Britanie.

Dafabet merge în direcţia bună pe piaţa jocurilor de noroc

Dacă sportul nu îţi stârneşte interesul, dar îţi place să pariezi, poţi paria chiar şi pe politica folosind acelaşi site. Fiecare dintre aceste opţiuni de pariere sunt împărţite în cel puţin două secţiuni: lume şi direct. Unii, însă, cum ar fi fotbalul, au o mulţime de opţiuni regionale: puteţi naviga la nivel global, pe continent sau pe ţara – Anglia, Spania, Italia, Germania, SUA, Japonia, Rusia… doar pentru a numi câteva. După cum vedeţi, opţiunile de aici nu lipsesc.

Fiecare pagina principală din bara de navigare de sus (sport, cazinou, distribuitor live, poker, jocuri) are o schemă de culori diferită, ceea ce face clar când faceţi clic pe una dintre ele ca aţi ales un alt tip de pariere. Pe măsură ce defilaţi, doua pictograme vă urmăresc, una de o parte şi de alta a paginii: Depune acum şi Live Chat. În acest fel, indiferent de ce citiţi sau de unde vă aflaţi pe site, puteţi găsi cele mai importante doua acţiuni: depuneţi bani pentru a paria şi pune întrebări echipei prietenoase de asistenţa a clienţilor Dafabet. Pentru cât de multe informaţii şi câte opţiuni oferă Dafabet, au făcut o treabă excelentă în organizarea site-ului.

Știri relevante