Menu

Dafabet pariaza la rece precum scotienii

Dafabet pariaza la rece precum scotienii

Dafabet este cel mai important site de pariuri si jocuri sportive din Asia. Site-ul ofera mult mai mult decat doar pariuri sportive – se mandreste cu multe alte produse de jocuri online, cum ar fi poker online, cazinou online (si jocuri de cazino live), jocuri flash si jocuri de pariuri online de tot felul. Compania are peste 1.000 de angajati, iar sediul central este situat in orasul Makati, Filipine. Dafabet a fost fondata in 2004 sub brandul emblematic privat si filiala AsianBGE.

Dafabet este recomandabil, oferind o gama larga de optiuni de jocuri si pariuri. Bonusul Dafabet, de 80 de euro, merita incercat in sine, iar bonusul de frecventa de pana la 100 de euro arata ca Dafabet are grija de clientii sai fideli. Interfata de utilizator este usor de navigat, ceea ce face ca experienta dvs. de pariere sa fie simpla si distractiva.

Dar este sigur Dafabet? Intrucat aceasta rezervare are sediul in afara Asiei, standardele de securitate variaza de la rezervarile europene. Un alt dezavantaj este ca nu exista nicio optiune de transmisie in direct. Cu toate acestea, toate celelalte functii explica succesul casei de pariuri, in special pe piata asiatica: o platforma mobila excelenta, servicii pentru clienti si comunicare, cote bune de pariere si o multime de optiuni de joc.

Optiunile de comunicare ale serviciului clientilor Dafabet sunt utile si abundente. Pe pagina lor de contact, puteti vedea mai multe optiuni enumerate pentru orice problema aveti (si cat de repede aveti nevoie de problema dvs. rezolvata): chat live 24/7; retele sociale precum Twitter si Facebook; adrese de e-mail pentru anchete generale, departamentul de marketing Dafabet si anchetele afiliate; si, in sfarsit, un numar international fara taxa, precum si un numar specific Regatului Unit. Exista, de asemenea, un formular de contact pe care il puteti completa daca preferati ca un reprezentant sa va contacteze.

O intrebare cruciala pe care o pun utilizatorii atunci cand decid unde sa parieze este: „Ce jocuri sunt disponibile pe Dafabet?” Daca o casa de pariuri nu ofera sportul preferat pentru a paria, nu conteaza care sunt cotele sau limitele de pariere. Din fericire, cu peste 5.000 de jocuri live in sport pe luna, Dafabet trece aceasta parte a recenziei cu culori zburatoare. Sectiunea de pariuri sportive Dafabet include sporturi de masa, cum ar fi fotbal, fotbal american, baschet, tenis si baseball, dar ofera si sporturi mai putin comune, precum snooker / piscina, cricket, sporturi cu motor si muay thai. De asemenea, puteti paria pe e-sport. In ciuda faptului ca nu este inclus pe cele mai bune site-uri de pariuri din Marea Britanie, Dafabet merge in directia buna.

Daca sportul nu iti starneste interesul, dar iti place sa pariezi, poti paria chiar si pe politica folosind acelasi site. Fiecare dintre aceste optiuni de pariere sunt impartite in cel putin doua sectiuni: lume si direct. Unii, insa, cum ar fi fotbalul, au o multime de optiuni regionale: puteti naviga la nivel global, pe continent sau pe tara – Anglia, Spania, Italia, Germania, SUA, Japonia, Rusia … doar pentru a numi cateva. Dupa cum vedeti, optiunile de aici nu lipsesc.

Fiecare pagina principala din bara de navigare de sus (sport, cazinou, distribuitor live, poker, jocuri) are o schema de culori diferita, ceea ce face clar cand faceti clic pe una dintre ele ca ati ales un alt tip de pariere. Pe masura ce defilati, doua pictograme va urmaresc, una de o parte si de alta a paginii: Depune acum si Live Chat. In acest fel, indiferent de ce cititi sau de unde va aflati pe site, puteti gasi cele mai importante doua actiuni: depuneti bani pentru a paria si pune intrebari echipei prietenoase de asistenta a clientilor Dafabet. Pentru cat de multe informatii si cate optiuni ofera Dafabet, au facut o treaba excelenta in organizarea site-ului.

Știri relevante