Dawn of Egypt in cautarea comorilor de la faraoni pe slots

Pentru a numi cateva sloturi egiptene de acest dezvoltator de succes de jocuri slot din partea de sus a capului nostru: Legacy of Dead, Doom of Egypt si, desigur, cel mai faimos dintre toate, Book of Dead.

Simtul aventurii, misticismul si designul tipic al Egiptului se potrivesc sloturilor video precum pizza si pepperoni, sau mustar si ketchup pe un hotdog. De parca ar fi fost facute unul pentru celalalt.

Desi Dawn of Egypt nu are cea mai originala tema, exista mai mult decat suficient pentru a va bucura. Play’n GO a reinnoit caracteristicile si simbolurile wild, scatter, rotiri gratuite. Si pentru a termina totul, in cadrul bonusului de rotiri gratuite puteti castiga si rotiri suplimentare care, cu putin noroc, sunt foarte profitabile.

Procentul de plata este de 96,23%, ceea ce reprezinta aproximativ RTP-ul mediu al unui slot online mediu. Nu exista motive sa va plangeti aici, dar va rugam sa retineti: exista si versiuni ale acestui slot in circulatie cu un RTP semnificativ mai mic.

Potrivit Play ‘n GO, puteti castiga pana la 5000 de ori pariul total, care se potriveste cu cel al sloturilor ca Book of Dead si multe alte sloturi lansate recent ca Black Mamba, Divine Showdown sau Doom of Egypt.

Varianta este medie-ridicata: Play ‘n GO evalueaza volatilitatea ca fiind„ ridicata ”, dar multe sloturi sunt apreciate ca„ foarte ridicate ”de Play‘ n GO. Castigurile care depasesc 1.000 de ori pariul sunt posibile aici. Daca reusiti sa obtineti o victorie de peste 2.000 de ori pariul, va fi un miracol!

Piramida este simbolul premium si cel mai important al jocului: activeaza bonusul de rotiri gratuite. Rotiti 5 dintre ele si castigati 1.000 (!) X pariul total.

In plus, scarabele sunt simbolul salbatic. Inlocuiesc toate simbolurile, cu exceptia imprastierilor. Cinci jocuri wild pe o linie de plata activa te recompenseaza 100 de ori pariul total.

God Horus, frumos proiectat, este cel mai bine platit simbol obisnuit: 100 x pariul pentru un 5-in-a-kind

Toate celelalte simboluri mari va castiga intre 10 x si 40 x pariul la cinci din acelasi.

Simbolurile cartii J, Q, K si A au toate aceeasi valoare si produc maximum 8 x pariul.

Trei sau mai multe imprastieri va ofera o rasucire pe roata de rotiri gratuite: castigati minimum 3 si maximum 20 de rotiri gratuite.

In timpul fiecarei rotiri gratuite, unul dintre simbolurile premium este ales ca simbol special. Toate celelalte simboluri premium se transforma in acest simbol.

Scatter-urile sunt, de asemenea, salbatice in timpul rotirilor gratuite. Aceasta combinatie de wild-uri suplimentare si mai multe simboluri premium poate duce deja la premii interesante, dar poate deveni si mai buna.

Daca invartiti doua piramide imprastiate in timpul rotirilor gratuite, veti castiga rotiri piramidale suplimentare (pana la 20).

Simbolul premium a fost activ cand s-au activat rotirile piramidei vor ramane active in timpul tuturor rotirilor piramidei. Daca esti norocos si Horus sau Bastet te viziteaza, atunci poti lua acasa un salariu mare in timpul acestui bonus de rotiri gratuite.

Știri relevante