Menu

De acum ai bonus dublu la Fortuna indiferent unde joci

De acum ai bonus dublu la Fortuna indiferent unde joci

Fortuna are acum bonus dublu atat in agentii cat si online. Practic acum nu se mai face nicio diferenta intre jucatorii sai, iar bonusul dublu se acorda de la cote minime de 1.20 si se poate combina cu pariul sansa in agentii sau lucky looser in online. Tot ceea ce trebuie sa faceti pentru a incepe sa beneficiati de bonus este sa aveti minim 5 selectii pe bilet la cota minima mentionata anterior.

Casele de pariuri sportive precum Fortuna ofera pariorilor o gama larga de oferte bonus atragatoare pentru a se distinge pe o piata extrem de competitiva. Prin urmare, puteti beneficia de tot felul de pariuri gratuite, promotii sporite de cote, pariuri fara risc si multe altele. Aceste bonusuri duble de la Fortuna va pot ajuta intr-adevar sa obtineti un profit pe parcursul anului, deci este important sa obtineti cat mai multe dintre ele posibil. Cu toate acestea, exista cerinte, termeni si conditii de pariere pe care trebuie sa le aveti in vedere, asa ca am creat aceasta pagina bonus pentru carti de sport pentru a va ajuta sa intelegeti ce este oferit.

Multi operatori de pariuri sportive vor oferi promotii de cote sporite in incercarea de a genera noi afaceri atunci cand se va desfasura un eveniment sportiv mare. Acest lucru este deosebit de frecvent in randul site-urilor europene de pariuri.

Un operator de pariuri sportive va va oferi, in general, diverse stimulente pentru a ramane loial site-ului. Un bonus dublu este una dintre cele mai comune modalitati de a recompensa clientii pentru loialitatea lor continua. Acestea sunt foarte asemanatoare cu ofertele de bonus de primire a pariului gratuit, dar se adreseaza clientilor existenti si, in general, au un procent mai mic decat bonusul de pariere sportiva de inscriere. De exemplu, s-ar putea sa vi se acorde un bonus de 100% la prima depunere si apoi un bonus de reincarcare de 25%. Inca o data, veti gasi cerinte de pariere legate de un bonus de reincarcare si puteti oricand sa renuntati daca le considerati prea grele.

In general, veti avea doar o perioada scurta de timp pentru a va solicita bonusul. Daca il lasati acolo mai mult de 14 zile, probabil ca va disparea. S-ar putea sa fiti restrictionat si in ceea ce priveste pietele de pariuri pe care puteti utiliza bonusul de pariere gratuit. De exemplu, s-ar putea sa fie valabil numai atunci cand pariati pe spread sau totaluri, sau ar putea fi valabil numai pentru anumite sporturi.

O conditie obisnuita a unui bonus de pariu gratuit este o cerinta minima de cote. Nu puteti paria bonusul dvs. doar pe cateva favorite coplesitoare la cota de 10000 si va asteptati ca acesta sa aiba grija de cerinta dvs. de rasturnare. In general, veti descoperi ca trebuie sa pariati la o cota minima de 200, 150 la 100. Acesta este un alt punct important pe care trebuie sa-l aveti in vedere atunci cand cantariti cat de atractive sunt aceste pariuri gratuite si promotii fara riscuri. Unii jucatori prefera sa evite pur si simplu pariurile gratuite si ofertele fara riscuri, dar pot fi foarte profitabili daca reusesti.

Știri relevante