Menu

De ArminBet trebuie sa apara si in romana

De ArminBet trebuie sa apara si in romana

Originar din Romania, ArminBet este acum licentiat in Malta si ofera pur si simplu cateva cote minunate, oferte excelente pentru toti clientii si o alegere sanatoasa a pietelor sportive.

Clientii noi pot astepta cu nerabdare sa obtina un bonus de depunere de 50%, care ar putea castiga pana la 150 de euro – sau 100 de lire sterline – printr-un pariu gratuit. Termenii si conditiile se aplica, dar este o promotie simpla care necesita sa va inregistrati un cont cu cateva detalii de baza inainte de a face un depozit folosind una dintre optiunile de finantare enumerate mai jos.

Cu contul acum deschis, efectuati un depozit initial la minimum 10 Euro si odata ce a fost rulat de zece ori pe zece bilete diferite, ArminBet va va recompensa cu un credit egal cu 50% pana la limita de 150 Euro (100 GBP).

ArminBet ofera o combinatie buna de sporturi populare, cum ar fi fotbalul, precum si unele piete de nisa, inclusiv sah si fotbal pe plaja. In calitate de furnizor concentrat la nivel european, nu s-au angajat inca in calarit, dar este o lista de evenimente destul de cuprinzatoare care citeste,

Fotbal, hochei pe gheata, tenis, baschet, handbal, volei, baseball, reguli ale austriecii, badminton, fotbal pe plaja, box, sah, cricket, ciclism, fotbal american, golf, arte martiale si rugby.

Nu uitati ca ArminBet ofera si un cazinou si o sala de poker excelente, unde exista cateva bonusuri de bun venit deosebit de generoase pentru noii membri.

ArminBet marcheaza pe majoritatea rivalilor cu un bonus de bun venit generos care, cu conditia respectarii termenilor si conditiilor, poate castiga pana la 150 de euro in pariuri gratuite. Celalalt punct forte al acestora este serviciul lor excelent pentru clienti si atunci cand adaugati cateva cote excelente intr-o buna alegere a pietelor, exista toate motivele bune pentru a le adauga imediat in conturile dvs. de sport.

Știri relevante