Menu

De cand este Skrill in Romania sa ajute pariorii

De cand este Skrill in Romania sa ajute pariorii

Skrill Romania a fost in jur de mult mai mult decat isi dau seama multi. Compania a fost fondata in 2001 sub numele de Moneybookers si a evoluat pentru a oferi o serie de servicii financiare. Conturile personale ale lui Skrill Romania sunt doar una dintre platformele pe care le ofera si aceasta recenzie va atinge unele dintre celelalte servicii pe care Skrill Romania le-a dezvoltat si el.

In centrul sau, Skrill Romania era initial un fel de platforma de plati digitale, la fel ca PayPal. A fost fondata cativa ani dupa PayPal si nu a reusit niciodata sa capteze aceeasi cantitate de cota de piata. De asemenea, tinde sa fie putin mai scump decat alte platforme care ofera servicii similare, asa ca este o idee buna sa intelegeti toate taxele implicate de Skrill Romania inainte de a finanta un cont.

Introducerea Skrill Romania a transferurilor internationale de bani prin serviciul sau pe piata americana a extins cu siguranta acoperirea globala. Deoarece Skrill Romania continua sa se extinda in SUA, asteptati-va ca mai multe tari si valute vor deveni disponibile pentru transferurile internationale. Daca tara in care doriti sa o trimiteti nu este acceptata de Skrill Romania, accesati ghidul nostru international de transferuri de bani pentru a gasi un serviciu de transfer de bani care functioneaza pentru dvs.

Skrill Romania nu face niciun favor in ceea ce priveste structura taxelor, dar un singur lucru pe care utilizatorii il dovedesc este viteza de transfer. Atat Skrill Romania catre Skrill Romania, cat si Transferul de bani Skrill Romania pentru platile interne sunt aproape instantanee. Dar, uneori, acest lucru variaza in functie de tara si de momentul initierii platii.

Transferurile internationale cu Transferul de bani Skrill Romania (disponibil atat pentru clientii inexistenti, cat si pentru cei existenti) si transferurile bancare finantate de Rapid Transfer dureaza de obicei 2-3 zile lucratoare.

De asemenea, Skrill Romania emite rambursari pentru transferurile esuate destul de repede – va puteti astepta sa vedeti banii inapoi in portofelul digital in 1-2 zile lucratoare.

Aminteste-ti sa fii atent la limitele de plata care variaza in functie de tara. Acest lucru va va fi afisat atunci cand initiati un transfer.

Știri relevante