Menu

De cate ori trebuie rulat bonusul la netbet

De cate ori trebuie rulat bonusul la netbet

Inscrieti-va pe Netbet folosind o metoda care va este la indemana si efectuati o prima depunere de pana la 500 de ron. Veti primi creditul dvs. bonus dupa ce ati depus depozitul initial cu pariuri pe piete cu cote de peste 2,00 sau mai mari.

Odata ce ati primit creditul bonus, puteti trece la fondurile bonus plasand pariuri la cota 2,00 sau mai mare, care respecta termenii si conditiile bonusului (a se vedea mai sus). Dupa ce ati incasat bonusul de opt ori intr-o perioada de treizeci de zile, veti fi eligibil sa platiti (acest lucru se aplica exclusiv jucatorilor din tara noastra si posibil din alte tari dar cu alte conditii).

Desi poate parea destul de tentant sa activezi primul bonus de depunere la NetBet.ng, termenii si conditiile pentru rollover sunt destul de dificil de respectat. Faptul ca bonusul afecteaza si depozitul initial de bani reali face ca problema sa fie si mai problematica.

Transmiterea creditului bonus de opt ori intr-o perioada de 30 de zile, cu pariuri pe piete cu cote de peste 2,00 sau mai mari este extrem de dificila. Cu toate acestea, daca sunteti in fata unei provocari speciale de treizeci de zile, atunci puteti lua in considerare oferta Bonus NetBet.

Știri relevante