Menu

De cate ori trebuie rulat bonusul la superbet cont nou

De cate ori trebuie rulat bonusul la superbet cont nou

Cazinourile au adesea conflicte cu jucatorii din cauza bonusurilor si a pariurilor lor. De aceea este foarte important sa stii cum sa pariezi un bonus la un cazinou. Poate parea ca bonusul este creditat gratuit jucatorilor si nu necesita nimic in schimb, dar aceasta este o conceptie gresita. In cele mai multe cazuri, jucatorii trebuie sa „plateasca” astfel de cadouri de la cazinou – acest proces se numeste pariu. Acest articol va va spune ce inseamna acest lucru si cum se face.

Cum sa pariezi un bonus la un cazinou superbet?

Pariul sau pariul inseamna ca jucatorul va trebui sa cheltuiasca o anumita suma pentru a putea retrage câstigurile primite cu un bonus activ. Problema este ca, de obicei, cazinoul stabileste anumite cerinte care fac aceasta sarcina destul de dificila. Din acest motiv, unii jucatori chiar prefera sa refuze astfel de oferte.

Un pariu este de obicei indicat ca un multiplicator al sumei bonus. De exemplu, un pariu de 30x inseamna ca trebuie sa pariezi bonusul de 100 RON, pariând un total de 3.000 RON (100$×30). Daca pariul este de 10x, atunci pariul va fi mult mai usor, deoarece suma necesara de pariuri este de doar 1.000 RON (100ron × 10). Pariezi, aceasta suma se acumuleaza in timp, iar câstigurile devin disponibile pentru retragere.

Ce se intâmpla daca cazinoul cere sa parieze un bonus si o depunere? In acest caz, trebuie sa adaugati suma depozitului la suma bonusului si sa inmultiti suma acestora cu pariul. De exemplu, in exemplul de mai sus, pariul va fi de fapt de 60x daca 100% a fost adaugat la depozitul dvs. – deoarece baza nu va mai fi 100 RON, ci 200 RON, iar aceasta suma trebuie inmultita cu 30.

Va rugam sa fiti atenti la astfel de conditii. Uneori oferta pare profitabila, deoarece pariul este mai mic decât pe alte site-uri, dar daca exista o regula de a adauga depozitul la bonus la calcularea sumei pariate, atunci situatia se schimba.

De asemenea, trebuie sa acordati atentie faptului ca fiecare categorie de jocuri si, uneori, jocurile individuale au contributii diferite. Asa numesc ei procentul din pariu care conteaza pentru pariuri. In mod traditional, aparatele de slot contribuie cu 100%, in timp ce alte jocuri contribuie fie cu 10%, fie cu 0%. Daca contributia este 0%, atunci veti paria in aceste jocuri pentru nimic – adica, valoarea pariului nu se va schimba. O contributie de 100% inseamna ca suma de pariat va fi redusa cu pariul total.

Cum sa pariezi un bonus la un cazinou supernet. Interdictii si limite

Pariarea bonusului de cazinou la un moment dat… Problema nu este doar sa pariezi suma necesara in cazinou, ci si ca nu poti miza bonusul pentru totdeauna. Timpul de pariere este limitat: poate fi o luna, o saptamâna sau o zi. Cu cât oferta este mai atractiva, cu atât se acorda mai putin timp pentru a impiedica jucatorii sa retraga prea des bonusurile.

Pariati la un bonus de cazinou superbet fara a juca anumite jocuri

Toate cazinourile listeaza anumite jocuri pe care nu le puteti juca atâta timp cât bonusul este activ. Pot exista orice jocuri pe care le doreste operatorul, asa ca doar cititi regulile bonusului sau cereti asistenta pentru detalii.

Daca pariezi pe jocuri care nu se califica, poti sa-ti iei la revedere bonusul si câstigurile. Cazinoul le va anula si, de obicei, nu le pasa daca s-a intâmplat accidental sau intentionat. S-ar putea sa renunti la asta, pentru ca se pare ca tocmai ai primit bani gratis, asa ca nu este un dezastru de pierdut. Dar acesta nu este cazul. Cert este ca, in majoritatea cazurilor, jucatorii isi folosesc banii reali atunci când pariaza, in primul rând.

Depunerea este cheltuita mai intâi si, odata ce a disparut, fondurile bonus pe care le-ati primit cadou sunt cheltuite pe pariuri. Se pare ca poti câstiga cu banii tai, dar nu vor fi ai tai pâna când pariul nu este finalizat. In cazul incalcarii regulilor, aceste câstiguri iti vor fi luate. Suna nedrept, dar acestea sunt regulile in aproape toate cazinourile.

Doar câtiva operatori solicita ca bonusurile sa fie cheltuite mai intâi, iar apoi banii reali ai jucatorului. Au fost si cazuri când cazinoul s-a oferit sa cheltuiasca atât depozitul, cât si bonusurile in acelasi timp. De exemplu, 50% din pariu este anulat din depozit, in timp ce celelalte 50% sunt anulate din soldul bonusului.

Știri relevante