Menu

De cate ori trebuie rulat bonusul la superbet

Cererea de rulaj bonus la superbet din pariuri sportive creste aparent zi de zi si, cu legile de descarcare a practicii, aceasta cerere ar putea continua. O serie de site-uri de pariuri gen superbet care au aparut pentru a satisface acea cerere in crestere, dar, la randul lor, au creat o piata online de bonusuri foarte competitiva.

Nascuti din aceasta competitie au fost multe tipuri de bonusuri sau promotii care se regasesc si pe superbet. Cele mai populare dintre ele sunt ofertele de inscriere, in care site-urile predau bani gratuit pariorilor din prima platforma atunci cand depun bani in contul lor. Da, ai citit asa ceva – bani gratis!

Insa, dupa cum veti afla, banii gratuite vin cu niste avertismente, in principal sub forma unor cerinte de rasturnare.

Este o suma minima de bani pe care trebuie sa o pariati pe superbet ca site de pariuri inainte sa vi se permita sa incasati orice fonduri din contul dvs.

Cerintele de rulare sunt de obicei exprimate cu multiplicatori precum 3X, 5X sau 8X. Aceste numere inseamna ca rolul pe care trebuie sa-l intalniti va varia in functie de jucator si, mai exact, de cantitatea depusa initial.

Poate ca un simplu calcul va va ajuta cel mai bine sa explicati cum functioneaza rolele. Vom folosi o cerinta din viata reala folosita de superbet in oferta sa de sport. Pariurile sportive ale site-ului sunt necesare 5X ori.

Știri relevante