Menu

De câte ori trebuie rulat bonusul la superbet

De cate ori trebuie rulat bonusul la superbet
Cererea de rulaj bonus la superbet din pariuri sportive creşte aparent zi de zi şi, cu legile de descărcare a practicii, această cerere ar putea continua. O serie de site-uri de pariuri gen superbet care au apărut pentru a satisface acea cerere în creştere, dar, la rândul lor, au creat o piaţă online de bonusuri foarte competitivă.

Cum se naste un bonus cu rulaj pe superbet

Născuţi din această competiţie au fost multe tipuri de bonusuri sau promoţii care se regăsesc şi pe superbet. Cele mai populare dintre ele sunt ofertele de înscriere, în care site-urile predau bani gratuit pariorilor din prima platformă atunci când depun bani în contul lor. Da, ai citit aşa ceva – bani gratis!

Însă, după cum veţi afla, banii gratuite vin cu nişte avertismente, în principal sub forma unor cerinţe de răsturnare.

Cum se indeplinesc conditiile de rulaj

Este o sumă minimă de bani pe care trebuie să o pariaţi pe superbet ca site de pariuri înainte să vi se permită să încasaţi orice fonduri din contul dvs.

Cerinţele de rulare sunt de obicei exprimate cu multiplicatori precum 3X, 5X sau 8X. Aceste numere înseamnă că rolul pe care trebuie să-l întâlniţi va varia în funcţie de jucător şi, mai exact, de cantitatea depusă iniţial.

Poate ca un simplu calcul vă va ajuta cel mai bine să explicaţi cum funcţionează rolele. Vom folosi o cerinţă din viaţa reală folosită de superbet în oferta sa de sport. Pariurile sportive ale site-ului sunt necesare 5X ori.

Știri relevante