Menu

De cate ori trebuie rulat bonusul la winmasters

Ca sa puteti beneficia de un bonus la Winmasters, mai intai trebuie sa va deschideti un cont la ei.

Ca sa puteti retrage bonusul ,trebuie sa indepliniti anumite conditii de rulaj, care sunt o serie de criterii pe care un jucator trebuie sa le indeplineasca inainte sa poata retrage bonusul.

Conditiile de rulaj se refera la de cate ori este nevoie sa jucati banii inainte de a putea retrage bonusul.

Pentru bonusul care consta in bani gratis, mai exact 100 % din depozitul pe  care il faceti, in limita a 1500 RON, rulajul trebuie facut de 30 de ori x suma depusa + bonusul primit.

Aceste conditii de rulaj trebuie indeplinite in 60 de zile.

In afara de bonusul foarte avantajos de 100 %, veti mai primi si 50 de rotiri gratuite ,tot atunci cand faceti primul depozit si care au o valabilitate de doar 24 de ore de la declansarea primei rotiri.Pentru acest bonus, conditiile de rulaj sunt de 15 x. Asta inseamna ca va trebui sa rulati, in total, de 15 ori castigurile obtinute pe urma rotirilor gratuite.

Trebuie stiut ca in contorizarea rulajului se iau in calcul atat castigurile, cat si pierderile.Este indicat ca pana  cand atingeti conditiile de rulaj, sa jucati doar sloturi, pentru ca acolo se vor contoriza toti banii pe care ii jucati., deci rulajul va putea fi atins mai usor.

Știri relevante