Menu

De câte ori trebuie rulat bonusul la winmasters

De cate ori trebuie rulat bonusul la winmasters

Ca să puteţi beneficia de un bonus la Winmasters, mai întâi trebuie să vă deschideţi un cont la ei.

Ca să puteţi retrage bonusul ,trebuie să îndepliniţi anumite condiţii de rulaj, care sunt o serie de criterii pe care un jucător trebuie să le îndeplinească înainte să poată retrage bonusul.

Condiţiile de rulaj se referă la de câte ori este nevoie să jucaţi banii înainte de a putea retrage bonusul.

Pentru bonusul care constă în bani gratis, mai exact 100 % din depozitul pe  care îl faceţi, în limita a 1500 RON, rulajul trebuie făcut de 30 de ori x suma depusă + bonusul primit.

Aceste condiţii de rulaj trebuie îndeplinite în 60 de zile.

În afară de bonusul foarte avantajos de 100 %, veţi mai primi şi 50 de rotiri gratuite ,tot atunci când faceţi primul depozit şi care au o valabilitate de doar 24 de ore de la declanşarea primei rotiri.Pentru acest bonus, condiţiile de rulaj sunt de 15 x. Asta înseamnă ca va trebui să rulaţi, în total, de 15 ori câştigurile obţinute pe urma rotirilor gratuite.

Trebuie ştiut ca în contorizarea rulajului se iau în calcul atât câştigurile, cât şi pierderile.Este indicat ca pana  când atingeţi condiţiile de rulaj, să jucaţi doar sloturi, pentru ca acolo se vor contoriza toţi banii pe care îi jucaţi., deci rulajul va putea fi atins mai uşor.

Știri relevante