Menu

De ce ne limiteaza casele de pariuri contul

Daca pariati mult online, folositi o multime de promotii sau pur si simplu castigati mai mult decat pierdeti intr-o perioada de timp, este posibil sa aveti contul de pariuri online limitat sau chiar inchis.

Limitarea si inchiderea conturilor este o metoda folosita de casele de pariuri pentru a se asigura ca nu sunt imprumutate, care le permite sa opreasca persoanele si grupurile sa exploateze oferte si cote de pariuri, pariuri si alte forme de pariere care garanteaza un profit.

Acest lucru are sens si este necesar un instrument pentru a permite companiilor de jocuri de noroc sa continue sa functioneze intr-un mod corect, pana la urma daca rezervarile vor fi exploatate, atunci este indicatorul mediu care va pierde cu o valoare mai slaba pe termen lung.

Problema este ca multe companii de pariuri vor exploata acest argument pur si simplu pentru a se asigura ca profita mai mult, acestea sunt intreprinderile private pana la urma si daca pot scapa de clientii care ar gandi la modul in care pariaza, atunci isi vor mari marjele de profit. Acest lucru este excelent daca sunteti actionar, dar nu este atat de bun daca sunteti un punter sensibil, care se intampla sa castige mai mult decat pierdeti sau cauta intotdeauna cele mai bune preturi sau oferte.

In ultimii ani, numarul reclamatiilor pe care le-am auzit de la clientii supusi limitarii a trecut prin acoperis, ceea ce inseamna ca companiile limiteaza tot mai multe conturi doar pentru ca pariorii au succes.

Intrebarea este sa fie autorizate companiile de pariuri sa limiteze conturile dupa bunul plac? Multi vor sustine ca traim intr-o lume capitalista si este alegerea operatorilor, va puteti duce afacerea in alta parte. Pe de alta parte, altii considera acest lucru ca fiind aferent unei industrii echitabile a jocurilor de noroc, in timp ce in alte tari, cum ar fi Australia, li se interzice rezervarii sa limiteze castigatorii in anumite situatii.

Pariurile combinate reprezinta o forma de abuz de bonus. Ideea este sa profitati de doua sau mai multe oferte introductive sau existente ale clientilor de la doi operatori diferiti, sustinand efectiv rezultatele intr-un mod care sa va asigure ca veti face profit orice se intampla.

Acest lucru este diferit de arbore, unde profitati de diferente de cote, aici profitati de bani gratuite pentru a garanta randamentul. Acest lucru poate fi adesea de pana la 85% din valoarea numerarului promotional.

Știri relevante