Menu

De ce nu merge superbet sa joc cs go?

De ce nu merge superbet sa joc cs go

Superbet Open este unul dintre cele mai asteptate evenimente Counter Strike ale anului. Acesta marcheaza revenirea audientelor live in scena CS:GO din Romania si este unul dintre cele mai ambitioase evenimente pe care le-am facut vreodata.

Alaturi de Superbet, unul dintre cei mai puternici parteneri si sustinatori ai scenei esport-urilor, intentionam sa aducem publicul si jucatorii/creatorii preferati mai aproape ca niciodata.

Cele opt echipe calificate se vor lupta in doua grupe GSL in faza online, primele doua echipe din fiecare grupa avansand la evenimentul principal LAN. Cu un fond de premii de 8000 de euro si cele mai bune echipe din tara care lupta pentru el, Superbet Open este cu siguranta unul dintre cele mai interesante turnee pe care Romania le-a vazut vreodata.

In plus, avem o multime de activitati interactive si surprize pentru fanii care participa la evenimentul principal!

Superbet, cel mai mare operator de pariuri sportive din Romania, prezent in peste 1.000 de agentii din tara, a deschis o noua locatie in cadrul proiectului City Gate din Bucuresti, tranzactie intermediata de compania de consultanta imobiliara Cushman & Wakefield Echinox.

Deschiderea celei mai noi locatii Superbet de 264 de metri patrati este cea de-a 17-a locatie deschisa in 2021. Proiectul City Gate este situat in zona de nord a Bucurestiului, in Piata Presei Libere si include doua turnuri de birouri clasa A cu 18 etaje, certificare LEED Gold. , si chiriasi precum: Telekom, Rompetrol, E.ON, Chimcomplex, Bank of China.

„O companie cu o vasta retea locala de retail precum Superbet are nevoie de un spatiu modern, iconic, care sa reflecte, pe de o parte, forta afacerii, dar si dorinta de a oferi clientilor sai un spatiu modern si primitor, ideal pentru socializare si divertisment.” declara Maria Badea, Leasing Manager GTC Romania, unul dintre cei mai mari proprietari de spatii de birouri din Bucuresti, care are in portofoliu proiectele City Gate, cladiri de birouri Premium Point, Premium Plaza si Cascade Center din zona CBD (Central Business District) .

„Conceptul de agentie Superbet Flagship pune accent pe o noua experienta pentru clienti, intr-un cadru care imbina placerea de a paria si de a socializa cu servicii premium si tehnologii de ultima generatie. Decizia de a contracta locatia din City Gate s-a bazat pe criterii de selectie specifice (pozitionare, zona, vizibilitate), avand o contributie semnificativa la reusita acestui proiect care va face trecerea la noua etapa Superbet 2.0.”, a explicat Alma Chiriac. , Sef al departamentului Imobiliar Superbet

Știri relevante