Menu

De ce nu trebuie să vă lăcomiţi la poker din preflop

De ce nu trebuie sa va lacomiti la poker din preflop

Ar trebui să creşti mereu aici la pre-flop

Acest lucru este valabil mai ales atunci când joci impotriva jucătorilor pasivi. Acest lucru se datorează faptului că nu puteţi construi o oală fără să puneţi singuri banii. Jucătorilor pasivi nu le place să parieze. Trebuie să o faci pentru ei.

Mai mult, ar trebui să ridicaţi întotdeauna pre-flopul atunci când intraţi în pot, literalmente, în orice situaţie, fie că este vorba de 4 mâini, de 9 mâini sau de capul sus. Având avantajul de pariere este una dintre cheile fundamentale pentru a câştiga la poker, deoarece vă oferă pur şi simplu mai multe modalităţi de a câştiga potul.

Puteţi să-l daţi jos forţând celălalt jucător să plieze sau să prezinte cea mai bună mână. Apelanţii Preflop au o singură modalitate de a câştiga mâna – arata cea mai bună mână.Înainte de a începe cu liniile directoare pre-flop, este important să luăm în considerare exact  care sunt obiectivele noastre şi cum le putem atinge.

Miza de miza se referă la obţinerea de valoare cu mâinile tale bune şi cu mâinile pliate în situaţii în care poţi câştiga doar un pot mic sau, dacă lucrurile merg prost, poţi pierde un pot mare.

Obţineţi valoarea maximă de la mâinile mari

Sună simplu. Şi vestea bună este că este de fapt atunci când urmezi câteva linii directoare şi îţi laşi ego-ul şi piesele fanteziste acolo unde le aparţine: la uşă. Micromizele nu sunt limite în care doriţi să vă depăşiţi adversarii. Nu sunt despre găsirea fiecărei situaţii + EV. De fapt, sunt chiar opusul.

Scopul tău nu este de a-ţi depăşi adversarul, ci de a obţine valoarea maximă de la adversarii potriviţi. Şi în loc să căutaţi fiecare + situaţie EV, alegeţi doar situaţiile care oferă cea mai mare valoare.

Pokerul nu este doar despre a avea cea mai bună mână la showdown. În realitate, jucătorul cu cea mai bună mână nu castiga întotdeauna banii.

De cele mai multe ori ambii jucători nu vor da o mână bună şi, în aceste cazuri, ar trebui să vă întrebaţi cine ar castiga probabil potul.

Acest jucător? Cel care pariază. Deseori celălalt jucător, care, de asemenea, nu are o mână bună, se va plia în fata agresiunii.

Acesta este motivul pentru care luarea iniţiativei – adică tu eşti cel care pariezi / creşti în loc să apelezi (pasiv) – este esenţială. Pariand pre-flop, dai dovadă de putere şi, în cazul în care un alt joc suna, exista şanse mai mari să câştigi potul pe o stradă ulterioară, pariat din nou.

Să luăm un exemplu simplu în care adversarul tău trebuie să acţioneze mai întâi. În situaţia 1, el pariază. În situaţia 2, el verifica. În ce caz are probabil o mână rezonabilă?

În situaţia 1, iar acest lucru contează în special pentru micro-mize, pariurile înseamnă adesea forta. Şi în situaţia 2, verificarea înseamnă slabă.

Jucătorii care gândesc acest lucru recunosc deja celălalt factor important: adversarul tău ar trebui să fie cel care acţionează mai întâi. Poziţia este putere.

NetBet este într-adevăr o companie populară și binecunoscută de jocuri de noroc, în special pentru pariuri sportive. Oferă jucătorilor globali și indieni un cazinou corect și sigur, cu grafică și animație de ultimă generație. Este un cazinou în care jucătorii se pot scufunda în distracția și entuziasmul jocurilor de noroc online și ale pariurilor pe sport.

În calitate de furnizor de top în industria jocurilor de noroc, NetBet demonstrează angajamentul față de jocurile de noroc responsabile și sfătuiește cu fermitate împotriva jocurilor de noroc pentru minori. Ei nu permit nimănui sub 18 ani să înregistreze un cont de jucător și îi îndeamnă pe jucători să păstreze informațiile contului lor private și în siguranță în orice moment.

Ele oferă îndrumări și sfaturi jucătorilor pentru a recunoaște când obiceiurile lor de jocuri de noroc nu mai sunt doar pentru plăcere, ci pentru a deveni o dependență. În cazul în care obiceiurile tale de jocuri de noroc scapă de sub control, ei te îndeamnă să contactezi echipa lor de asistență pentru îndrumare și asistență.

Știri relevante