Menu

De ce sa ai incredere in brandul Winbet group

De ce sa ai incredere in brandul Winbet group

Tsvetin Yordanov, CEO al WINBET, a vorbit cu partenerul UltraPlay: „WINBET este un brand care a incercat intotdeauna sa ofere clientilor sai cel mai bun si mai divers continut. In adaugarea eSports la portofoliul nostru de pariuri, am vazut o ocazie de a extinde cota noastra de piata prin satisfacerea unei cereri de clienti nou-emergente, continuand in acelasi timp sa urmam „calea noastra de brand”. Pentru a ne atinge obiectivele, stiam ca trebuie sa gasim un partener de afaceri de incredere, cu un produs dovedit si de succes. Sunt foarte multumit ca am gasit acel partener in UltraPlay si cred ca acesta este inceputul unui parteneriat lung si de mare succes. ”

Platforma de pariuri a WINBET a fost licentiata de Comisia de Stat a Jocurilor de noroc din Romania (SCG) din 2015 si, de atunci, a atras in sus „sute de mii” sa se angajeze cu cartea de sport ca consumator.

Esports Insider spune: UltraPlay este printre cele mai bune companii de solutii de pariuri de acolo, in ceea ce priveste pietele si ofertele sale extinse. Pentru ei si WINBET sa se intalneasca in acest parteneriat este o uniune benefica reciproc.

Mario Ovcharov, CEO al UltraPlay, a comentat acordul intr-un comunicat: „Suntem incantati sa anuntam noul nostru parteneriat cu unul dintre principalii operatori autorizati din Romania. WINBET este un brand bine cunoscut si de incredere, cu o carte sportiva in crestere rapida. Impartasim o viziune comuna pentru progres si parteneriat pe termen lung, care va fi legat de eSports ca o verticala noua si interesanta pentru jucatorii lor. „

Pentru UltraPlay, se spune ca parteneriatul reafirma „pozitia de lider a companiei in furnizarea de solutii de pariuri sportive” pe o varietate de piete. Lista de rufe cu carti de sport cu care a lucrat UltraPlay include GG.bet, XBet, Buff88 si LOOT.bet, printre altele. In 2016, UltraPlay a dezvaluit ODDS.gg, un produs de alimentare cu date de esports in timp real, oferind gratuit cotele sportive pre-meci si pe piata live pentru cartile sportive.

Știri relevante