Menu

De ce sa folosesti skrill security token cand pariezi

De ce sa folosesti skrill security token cand pariezi

Pentru a va proteja contul impotriva accesului neautorizat, Skrill a introdus Tokenul de securitate Skrill.

Tokenul de securitate plaseaza contul Skrill la un nivel de securitate si mai ridicat prin generarea unui cod de utilizare unica pe care trebuie sa il introduceti impreuna

Adresa dvs. de e-mail si parola. Tokenul de securitate a fost un dispozitiv special furnizat de Skrill care nu a fost gratuit pentru non-VIP-uri, dar care a putut fi comandat gratuit de catre toti membrii VIP Skrill pe site-ul lor. Toti ceilalti clienti au trebuit sa plateasca o taxa de 15 EUR pentru jeton.

Mai jos sunt cateva informatii utile si detalii despre token-ul de securitate.

Cand Skrill (fosti Moneybookers) si-a oferit tokenul de securitate in 2009, acestea au fost una dintre primele companii care au oferit aceasta actualizare importanta a securitatii. Cand utilizati tokenul de securitate, va trebui sa introduceti un numar de autentificare generat de fiecare data cand va conectati in contul Skrill. Tokenul de securitate Skrill este un instrument puternic si un element indispensabil pentru fiecare client Skrill (Moneybookers). Daca utilizati simbolul de securitate, Skrill ofera o garantie de returnare de 100% in caz de acces neautorizat la cont.

Jetonul de securitate Skrill functioneaza cu baterii care nu ar trebui schimbate. Sursa instalata are o durata de viata de aproximativ 5-7 ani. Cand moare, trebuie sa contactati asistenta pentru a va permite sa va accesati contul si sa va oferiti un alt simbol. Acelasi lucru este valabil daca jetonul de securitate Skrill se rupe sau se pierde.

Va rugam sa retineti, jetonul de securitate nu mai este disponibil si toti clientii ar trebui sa activeze autentificarea in doi pasi in conturile lor pentru a garanta siguranta fondurilor lor.

Știri relevante