Menu

De ce sa pariem pe oferta live de la Real Bet

De ce sa pariem pe oferta live de la Real Bet

Oferta de meciuri live de la Real Bet este destul de bogata. Meciurile pe care le pariati live le puteti consulta in mai multe modalitati. In primul rand, tineti deschisa o fereastra de pariuri live cu meciul respectiv pentru a putea fi conectat la meci. Apoi, puteti accesa sectiunea de “rezultate”-“biletele mele”, pentru a verifica statusul biletelor voastre. De asemenea, exista si varianta folosirii serviciului de livescore. Exista si un centru live, unde puteti vedea prin intermediul unei ferestre flash cine ataca, cine are posesia sau cand se intampla ceva notabil in meci. De asemenea, este oferit si un serviciu de transmisiune live video.

Daca vreti sa folositi serviciul de live de Real Bet, ar trebui sa stiti ca nu dureaza decat cateva secunde pana cand acesta se incarca. Si pariurile sunt plasate in doar cateva secunde, cotele si informatiile de la meciuri sunt actualizate rapid, la fel si castigurile sunt platite rapid.

Si in afara de fotbal, de exemplu la tenis, cei de la Real Bet stau bine cand vine vorba de pariurile live.

Numarul de optiuni de pariere nu este foarte mare, dar la fiecare meci, indiferent de sport, veti gasi macar optiunile principale pe care sa pariati.

Știri relevante