Menu

De ce sunt controversate terminale de pariuri sportive

De ce sunt controversate terminale de pariuri sportive

Din nou, TERMINALE DE PARIURI SPORTIVE-urile sunt doar o mica parte din motivul pentru care casele de pariuri si-ar putea permite extinderea in noi magazine. Cu toate acestea, nu exista nicio intrebare ca rentabilitatea lor a facut viata mult mai usoara pentru rezervari decat ar fi fost pentru un jurnalist sau un brutar, de exemplu.

Fiecare terminal aduce un profit de aproximativ 50.000 de lire sterline, oferind unui magazin de pariuri care isi deschide portile pentru prima data un profit anual in regiune de 200.000 lire sterline inainte de a fi plasat un alt tip de pariu. Nu veti obtine acest fel de venit garantat din vanzarile de reviste sau de la persoanele care cumpara paine. Acesta este motivul pentru care numarul magazinelor de case de pariuri de pe strazile mari din Marea Britanie a ramas la aproximativ 9.000 in ultimul deceniu.

Bookies-urile s-au bucurat cu siguranta in perioada anilor ’70 -’80, cu aproximativ 16.000 de magazine deschise in toata Marea Britanie. Nu mai exista nicio suma aproape de aceasta suma, chiar daca pentru unii se simte ca exista mai multe.

Acest lucru se poate datora comercializarii magazinelor de pariuri in zilele noastre, cu imaginea curata curata si modificarea legii, ceea ce le permite sa fie amplasate in mijlocul unei zone comerciale populare. In trecut, trebuiau sa fie ascunsi pe strazile laterale in loc de drumul principal. Cu toate acestea, casele de pariuri reprezinta aproximativ patru procente din punctele de vanzare cu amanuntul de astazi, ocupand mai multe locatii excelente decat au facut pana acum.

In ceea ce nu veti avea, fara indoiala, pe tot parcursul articolului, exista un aspect controversat la Terminalele de pariuri cu cote fixe. Nu sunt acceptate in mod universal de toata lumea, un critic facand referire la ele drept „cocaina din industria jocurilor de noroc”. Criticile au devenit atat de rele incat guvernul a folosit 2017 pentru a investiga daca ar trebui sa introduca o legislatie noua special pentru a rezolva problema.

Cu toate acestea, nu se afla intr-o situatie deosebit de usoara, TERMINALE DE PARIURI SPORTIVE-urile preluand alte tipuri de pariuri plasate intr-un magazin de pariuri in perioada 2011-2012 si continuand in acest mod de atunci. Desi sunt folosite doar de aproximativ 4% din intreaga populatie, profitul pe care il ofera rezervarile le face ceva pe care nimeni care beneficiaza de ele nu vrea sa il limiteze – inclusiv un guvern care colecteaza impozite.

Știri relevante