De ce sunt mai avantajoase pariurile live pentru jucatori

Cote live

Daca decideti sa pariati in direct, nu veti paria inainte, ci numai dupa inceperea meciului. Obiectivul dvs. este simplu – doriti sa obtineti o rata mai mare si o valoare mai buna.

Pariurile live devin din ce in ce mai populare. Acest lucru se datoreaza in principal caselor de pariuri online si, de asemenea, progresului tehnologic. Practic toata lumea are acum Internet si un computer, asa ca, in mod logic, numarul persoanelor interesate de pariuri in timpul meciului a crescut. Cele mai importante meciuri sunt difuzate la televizor, cu toate acestea, practic toate meciurile sunt transmise pe internet, astfel incat pariorii nu au nevoie de suficiente informatii.

Pana de curand, majoritatea pariorilor ignorau pariurile live, dar in ultimii doi ani, oamenii au inceput sa-si dea seama ca aici se obtine uneori o valoare buna.

Pe langa pariurile la casele de pariuri traditionale, exista si asa-numitele schimburi de pariuri, in care utilizatorii pariaza unul impotriva celuilalt. Un exemplu tipic de schimb de pariuri este Betfair. Pe langa schimbul de pariuri, Betfair ofera si pariuri clasice.

Cu toate acestea, pariurile pe schimburile de pariuri sunt destul de complicate, asa ca preferam sa ramanem la subiect. Pariurile live sunt potrivite daca nu sunteti multumit de cotele oferite inainte de meci.

Avantajele pariurilor live:

 • Ai ocazia sa obtii cote mai mari si o valoare mai buna.
 • Va maximizati potentialul de pariere.

Dezavantaje ale pariurilor live:

 • Este posibil ca meciul sa nu se dezvolte asa cum v-ati asteptat, iar parierea pe cotele dinaintea meciului poate fi mai avantajoasa ca rezultat.
 • Cu pariurile live, totul este foarte rapid. Vi se poate intampla ca inainte de a putea plasa un pariu cu o cota, cotele vor fi stabilite diferit (sau pariul nu va mai fi deloc disponibil).

Ca si in cazul cotelor de dinaintea meciului, pariurile live au argumentele pro si contra. Uneori este util sa combinati ambele metode. Pentru a intelege mai bine acest subiect, vom analiza diferite scenarii pentru a va ajuta sa decideti asupra metodei dvs. preferate de pariere.

Depinde de situatie:

 1. a) Situatii in care este mai avantajos sa pariati cu cote inainte de meci:
 • Daca crezi ca favorita va domina pe tot parcursul meciului.
 • Daca nu doriti sa ratati un pariu potential.
 • Daca suma cursului de pre-meci este adecvata.
 1. b) Situatii in care este mai avantajos sa alegeti pariuri live:
 • Daca credeti ca meciul va fi relativ echilibrat si veti putea profita de modul in care vor creste sansele in timpul meciului.
 • Daca credeti ca valoarea ratei de pre-meci nu este adecvata.

Amintiti-va, nu exista o metoda corecta sau gresita

Chiar si pariorii profesionisti nu sunt in masura sa evalueze corect situatia in 100% din cazuri. Nu fi prea dur cu tine. Nu exista o solutie unica, asa ca este clar ca uneori alegeti o abordare mai buna si alteori una mai proasta.

Desigur, puteti combina ambele metode. Acest factor al pariurilor sportive este extrem de individual, fiecare parior dupa un anumit timp isi va da seama ce functioneaza cel mai bine pentru el si apoi il va respecta. Cu toate acestea, sarcina principala a fiecarui parior este in continuare de a gasi oportunitati de pariere castigatoare.

Știri relevante