De ce trebuie sa utilizati un VPN cand pariati

Un lucru de retinut este ca acesta va va ajuta sa va deghizati activitatea doar daca nu aveti deja malware pe computer. Puteti instala oricate aplicatii si tehnici de directionare gresita doriti, de la VPN-uri la proxy-uri la file private, dar daca ati descarcat anterior niste programe malware care ofera acces unui agent strain la computer, atunci vor putea vedea tot ceea ce te ridici la. Cel mai bun lucru este sa va asigurati ca aveti un software antivirus excelent care va poate scana complet computerul pentru a verifica daca exista astfel de malware si apoi va poate ajuta sa il stergeti.

Exista o serie de motive pentru care s-ar putea sa doriti sa utilizati o retea virtuala virtuala, cea mai evidenta fiind dorinta mentionata mai sus de a va mentine in siguranta activitatea online. Exista o ispita de a crede ca numai persoanele care nu au niciun bine ar dori sa se mentina invizibile online, dar acest lucru nu este adevarat. Ce parere aveti despre e-mailurile pe care le-ati trimis cu graba sau mania devenind vizibile pentru intreaga lume? Cei in care ati fost critic fata de cealalta jumatate sau ati avut cuvinte pupa de spus despre unul dintre colegii de munca? Pastrarea istoricului browserului dvs. de internet poate evita posibilitatea ca astfel de lucruri sa se intample.

Multe companii si-au creat VPN-uri pentru a permite personalului lor sa mearga oriunde in lume si sa apeleze direct in intranetul companiei intr-un mod sigur si sigur. Avand in vedere natura in continua schimbare a securitatii cibernetice si posibilitatea tot mai mare a aprecierii spionajului industrial sau chiar a unor informatii care trebuie sa ramana private si in siguranta cazand mainile gresite, este logic ca si cea mai mica firma ar putea dori sa ia masuri de precautie. pentru a-i ajuta personalul sa acceseze tot ceea ce au nevoie pentru a iesi la dispozitie. Genul de acces public la internet pe care il poti accesa intr-un hotel sau o cafenea este atat de nesigur pe cat este posibil, astfel incat sa te asiguri ca esti protejat impotriva cuiva de a vedea ceea ce te uiti cand folosesti poate fi crucial.

Celalalt mare motiv pentru care utilizati un VPN este sa oferiti atat computerului dvs., cat si site-ului pe care accesati ideea ca va aflati intr-un alt loc fata de locul in care va aflati. Acest lucru poate fi util daca incercati sa faceti ceva precum accesul la continut restrictionat dintr-o tara in care nu va permit acest lucru, spunand site-ului ca va aflati in Maidenhead cand va aflati intr-adevar in Melbourne, de exemplu.

Știri relevante