Menu

De la cote normale la mega cote la pariuri Baumbet

De la cote normale la mega cote la pariuri Baumbet

Cotele au reprezentare dimensionala si semnificatie interpretata de fiecare parior in parte. Asadar pentru unii marimea cotelor este discutabila, mai precis, ceea ce este cota mica la un parior, poate reprezenta o cota medie sau mare la alt parior, insa toti pariorii de la o anumita valoare considera o cota ca fiind mare comparativ cu optiunea de pariere pentru care se ofera.

Baumbet a venit cu o idee noua in aceasta privinta si s-a gandit ca ar fi bine sa introduca in oferta sa de pariere mega cotele care sunt intr-adevar cote mai mari decat cele obisnute care se ofera la oricare din pietele disponibile la un eveniment.

Un mic dezavantaj au aceste mega cote, ele fiind disponibile doar pe ligi de top din campionate puternice si doar la evenimentele foarte populare si asteptate de pariori. Oricum zilnic veti gasii aceste mega cote si special pe pietele de optiuni clasice, dar si la piete mai specifice gen da sau nu precum si sub sau peste sau bonus dublu.

Totusi aceste mega cote au o serie de neajunsuri deoarece nu sunt disp0nibile si la ligi inferioare unde o parte din pariori au o serie de cunostinte de joc poate mai bune decat la ceea ce ofera Baumbet. O alta problema a acestor mega cote este legata de miza ca are o valoare maxima de 100 ron care poate fi pariata pentru ca pot depasii valoarea de 3 care este standard maxim la peitele cu 3 optiuni, si spre deosebire de cotele obisnuite nu se incadreaza pentru returnarea mizei sau pentru functia de cashout despre care am vorbit in articolul anterior.

Cu toate acestea pariorii care sunt siguri pe o anume selectie care are si mega cota, prefera sa le joace pe acestea in detrimentul cotelor obisnuite care au si alte optiuni de care am amintit mai sus. In plus mega cotele pot fi subiectul unor decizii de moment din partea Baumbet si va puteti trezii cu pariul anulat si miza returnata chiar daca pariul este castigator.

Știri relevante