Menu

De la paysafecard la paypal sunt doar cateva operatiuni

De la paysafecard la paypal sunt doar cateva operatiuni

Am decis sa utilizam Prelucrarea Paysafe pentru plata ca raspuns la noua politica PayPal de nerambursare a taxelor / reducerilor de procesare atunci cand am rambursat clientii. PayPal s-a ocupat de procesarea cardurilor noastre de credit in ultimii 7 ani. Paysafe ne-a promis o rata foarte competitiva, care s-a dovedit a fi o prezentare gresita totala.

Mai departe, dupa ce am descoperit tactica agresiva de vanzare front-end a companiei Paysafe, insotita de serviciul lor pentru clienti saraci / fara clienti, ne-am uitat la banca locala pentru a ne oferi servicii de procesare a cardurilor de credit. Relatia noastra cu Paysafe a durat aproximativ 2 1/2 luni, iar in aceasta perioada, comisioanele noastre de card de credit au fost in medie de 1 1% – 1,5% mai mari decat oricare alti furnizori pe care i-am folosit.

Pana in ultimii 30 de ani. Inutil sa spun, nu a durat mult sa va dati seama ca acesti tipi sunt o afacere groaznica, in special pentru o companie ca a noastra cu un credit bine stabilit. Avand in vedere cat de usor a fost sa va inscrieti cu ei, credeti ca ar fi la fel de usor sa divortati de ei. Gresit! Doua luni mai tarziu, si inca am aceasta companie incercand sa ma autobileze pentru produse si servicii pe care am incetat sa le folosesc. Sunt procesorul WORST cu care m-am ocupat vreodata si pe o scara de la 1 la 10, le-as da un Zero. Recomandarea mea catre o companie care cauta un procesator de carduri de credit este sa evite cu orice pret aceasta companie, si sa gasesti pe altcineva!

Știri relevante