De regula cele mai multe maini de poker sunt cele slabe

De regula cele mai multe maini de poker sunt cele slabe

Problema cu completarea prea larga din blindul mic este ca veti fi adesea lasati in afara pozitiei, fara niciun indiciu cu privire la locul in care va aflati.

Initial s-ar putea sa credeti ca completarea lui J ♣ 4 ♣ este in regula pentru ca primiti cote 4,5-1 si sunteti potrivit, dar in realitate nu veti atinge acea culoare aproape atat de des pe cat credeti (doar 6,4% din timpul).

De cele mai multe ori, fie iti va lipsi complet, fie imperecherezi una dintre cartile tale, facand o mana slaba de o pereche. Slabele perechi sunt cel mai rau cosmar al unui nou jucator.

Sunt maini cu sanse implicite inversate: desi mana ta poate fi buna acum, daca vrei sa afli sigur, poate ajunge sa te coste o multime de bani. Chiar si cotele bune la pot nu pot face profitabile mainile slabe potrivite.

Veti face o culoare doar un mic procent din timp, iar in restul timpului, fie veti rata, fie va veti gasi in situatii dificile de cote implicite inversate!

Cotele potului nu sunt Rumpelstiltskin – nu va pot tese paiul in aur. O mana de gunoi este inca gunoi; a-l juca din afara pozitiei va costa doar bani.

Tipurile de maini cu care puteti completa profitabil nu sunt cu adevarat diferite de lista dvs. normala de maini bune. Retineti doar ca preferati mainile care functioneaza bine pe mai multe cai si care au un „potential mare”.

Crearea unei game exacte de carti care ar trebui completate este o sarcina dificila. Poate varia de la un joc la altul si depinde de tendintele jucatorilor din jocul tau.

Daca oponentii tai sunt liber-pasivi si pesti, poti finaliza mult mai liberal, deoarece rareori te vei confrunta cu decizii dificile post-flop. De asemenea, daca se intampla sa te lovesti de mana, acest tip de adversar este mult mai probabil sa te plateasca.

Dar daca adversarii tai sunt jucatori decenti, puternici si agresivi, ar trebui sa cauti sa completezi o gama mult mai stransa, deoarece este mai probabil sa fii pus intr-un loc dificil dupa flop – si cand te lovesti de maini, jucatorii stransi sunt mai putin probabil sa va plateasca.

Mainile care merita completate in blind-ul mic sunt maini care nu sunt suficient de puternice pentru a garanta o crestere a valorii din pozitie, dar care inca au valoare in a vedea un flop.

Ceva de genul: A-T, A-xs, K-Q, K-Js-K-9s, JT-89 potrivite sau nu, 45s + si 57s +.

Desigur, aceasta gama nu este asezata in piatra; cu cat sunt mai multi jucatori in pot, cu atat poti sa completezi mai mult. Pur si simplu nu va innebuniti – tineti minte obiectivul.

Știri relevante