Menu

De unde pot cumpara paysafecard pentru pariuri

De unde pot cumpara paysafecard pentru pariuri

Paysafecard poate fi utilizat in intreaga lume. Nu este necesara nicio conexiune la un cont bancar sau card de credit. Cardul de plata online final. Valabil la infinit, livrat instantaneu si rascumparat direct. Veti primi direct codul PIN de 16 cifre direct prin e-mail. Folositi-l imediat pentru plati online sau faceti cadou cuiva cu darul final! voucher cu tariful de plata.

Este usor de platit folosind Paysafecard. Urmati acesti pasi:

  • Accesati un magazin web sau un serviciu online unde puteti plati cu Paysafecard
  • Adaugati produsele in cos si incepeti procedura de plata
  • Selectati „Paysafecard” ca metoda de plata
  • Introduceti codul de 16 cifre pe care l-ati primit de la noi
  • Confirma-ti intrarea si plata este facuta.

In mod alternativ, puteti alege, de asemenea, sa va inregistrati PIN-ul Paysafecard intr-un cont de paysafecard. In acest fel, puteti gestiona mai multe coduri PIN, puteti vedea istoricul achizitiei si puteti avea posibilitatea sa platiti cu contul dvs. Paysafecard, mai degraba decât cu un singur PIN. Dar inregistrarea depinde in totalitate de dvs., desigur!

Voucherul preplatit este disponibil in 49 de tari din intreaga lume. Este disponibil in sume diferite in moneda locala a fiecarei tari. Acest lucru va permite sa cumparati coduri Paysafecard in suma necesara.

Puteti cumpara un voucher PIN de 16 cifre din peste 650.000 de puncte de vânzare. Desigur, il puteti cumpara si online (Paysafecard online kaufen ohne anmeldung, dann guthaben online kaufen und mit paysafecard bezahlen).

Dupa plata, veti primi codul PIN de 16 cifre direct pe e-mail sau SMS. Acest cod pe care il puteti folosi la orice magazin de retail sau online il accepta. Puteti plati cu Paysafecard pentru aproape orice doriti, si in special pentru muzica, film si divertisment, puteti cumpara aplicatii pe Google Play sau folositi-o ca card cadou. Puteti, desigur, sa il utilizati si in cele mai bune cazinouri.

Codurile PIN de 16 cifre Paysafecard nu sunt vândute online in urmatoarele tari. Prin urmare, in aceste tari puteti cumpara codul de 16 cifre de la magazine cu amanuntul, benzinarii etc.

Știri relevante