Menu

De unde pot retrage cu cardul skrill castigurile la pariuri

De unde pot retrage cu cardul skrill castigurile la pariuri

Skrill este detinut de PaySafe Group Plc. Compania a fost reglementata de Autoritatea de conduita financiara in conformitate cu reglementarile privind banii electronici. Compania lucreaza mana in mana cu PaySafe Financial Services Limited si Wirecard Solutions pentru a emite Skrill Prepaid MasterCard.

Daca nu puteti retrage numerar dintr-un bancomat folosind Skrill MasterCard si primiti un mesaj de eroare, verificati mai intai soldul disponibil din contul dvs. Moneybookers (Skrill). De asemenea, va rugam sa tineti cont de eventualele taxe de schimb valutar si limita dvs. de bancomat reala pe care o puteti verifica la „My Skrill MasterCard”.

Daca inca nu gasiti problema, va rugam sa incercati putin mai tarziu sau la un alt bancomat. In aproximativ 95% din cazuri, aceste mesaje standard de eroare apar daca ATM-ul nu se poate conecta la serverul MasterCard la timp. Spre deosebire de celelalte MasterCards, Mastercard-ul dvs. Skrill este o carte preplatita, iar bancomatul trebuie sa verifice mai intai soldul disponibil. Daca bancomatul nu este capabil sa obtina conexiunea suficient de rapid, pe ecran apare un mesaj de eroare standard.

In cazul in care nu functioneaza mai tarziu sau chiar a doua zi, va rugam sa trimiteti un e-mail la vip@skrill.com si sa solicitati rezolvarea eventualelor probleme tehnice sau verificarea contului dvs. pentru eventualele fraude.

Cardul Master Skrill va ofera posibilitatea de a avea mereu acces la banii dvs. Puteti plati intr-un magazin normal, puteti inchiria o masina, puteti plati pe internet sau puteti lua numerar la fiecare bancomat din lume unde Master Card este acceptat.

Skrill este liderul mondial in dezvoltarea de solutii globale de plata pentru afacerile si placerea oamenilor, indiferent daca depun fonduri pe un site de jocuri, cumpara online sau trimit bani catre familie si prieteni. Skrill raspunde, de asemenea, la nevoile intreprinderilor din intreaga lume, ajutandu-le sa construiasca o baza de clienti globala si sa creasca.

Știri relevante