Menu

Debutul in poker il poti incerca chiar de acasa

Debutul in poker il poti incerca chiar de acasa

Toata lumea isi poate aminti ca a jucat primul joc de acasa – acel joc cash cu un buy-in de 10 $, dar cumva 50 blinduri / 1 $. Sau acel turneu in care incepeti cu 1.000 $ in jetoane in 10 denumiri diferite. Aceste greseli simple de organizare pot transforma chiar si cel mai de baza joc de poker acasa intr-o dezastru completa. Cea mai mare plangere pe care majoritatea oamenilor o au cu privire la jocurile de acasa: sunt o mizerie dezorganizata. Dar, cu aceste indicii simple, va puteti duce jocul de la ora amatorilor la masina de poker bine unsa.

Jocuri de acasa la poker: Mai putin este mai mult

Primul lucru pe care trebuie sa-l faceti este sa va asigurati ca sunteti familiarizati cu toate regulile de baza Texas Holdem. Este, de asemenea, o idee buna sa va reimprospatati intelegerea clasamentului oficial al mainilor de poker. Dupa aceea, cheia se simplifica.

Puneti intotdeauna o singura persoana si o singura persoana sa se ocupe de cumparare, incasare si recompense. Nu pot sublinia suficient acest lucru. Daca aveti toata lumea sa obtina propriile jetoane, greselile trebuie sa se intample.

Cel mai rau lucru care se poate intampla este ca ultimii doi baieti merg sa incaseze la sfarsitul unui joc de toata noaptea si nu exista suficienti bani pentru a acoperi jetoanele pe care le au. Vor fi suparati. Puteti evita cu usurinta confuzia de rambursare, facand ca o singura persoana sa faca toate transferurile cu cip / bani.

Ceea ce ma duce la urmatorul meu punct. Cand alegeti denumirile cip, credeti ca mai putin este mai mult. Intr-adevar nu este nevoie sa utilizati toate cele cinci culori furnizate cu setul de cipuri doar pentru ca sunt acolo. Culorile multiple confunda lucrurile inutil.

Daca configurati un joc de 50 ¢ / 1 USD cu un buy-in de 100 USD, utilizati doar doua culori. Unul ar fi jetoane de 50 ¢, iar celalalt ar fi jetoane de 5 USD. Este la fel de usor ca asta.

Daca organizezi un turneu cu jetoane initiale de 1.500 USD, foloseste trei culori: jetoane de 5 USD, jetoane de 25 USD si 100 USD. Chiar nu este stiinta despre rachete. Stabiliti ce culoare merita suma si incercati sa ramaneti cu ea daca jucati un joc obisnuit.

Amintiti-va, mai putin este mai mult. Nu complicati excesiv jocul. Mai multe culori inseamna mai multe dureri de cap.

Nota rapida pentru a face lucrurile sa functioneze mai usor: jocurile de acasa sunt notorii de rau pentru ca sunt foarte lent. O modalitate de a creste viteza jocului este de a folosi doua punti.

In timp ce dealerul se ocupa, jucatorul din blind-ul mic care va fi dealerul urmator amesteca urmatorul pachet, asa ca este gata sa mearga in a doua mana curenta. Acest lucru va creste foarte mult viteza jocului mediu acasa.

Știri relevante