Menu

Definitia pariului conditional si conditional live

Pariubet_Default_image

Prezicerea ordinii a trei locuri este adesea mentionata ca un tricast. Acest lucru poate fi aplicat cu usurinta la ordinea de finalizare a Premier League sau Wimbledon, orice eveniment destul de mare care are un sistem de clasament. Cititi articolul nostru despre pariurile prognozate pentru mai multe.

Pariurile conditionate, denumite adesea oricare dintre cele care urmeaza, sunt pur si simplu pariu unic, legate, unul singur este conditionat de rezultatul altuia. Prin urmare, acest lucru poate fi aplicat la orice doua evenimente independente, indiferent de sport sau eveniment. Aceste pariuri pot fi plasate pe orice numar de selectii, cele mai populare sunt descrise in articolul nostru de pariuri conditionate.

Pariurile pentru handicapuri sunt mai complicate decat sunt de fapt. Un pariu pentru handicap face practic faptul ca aplica un handicap la o selectie intr-un eveniment care are ca efect modificarea probabilitatii aparitiei scenariului si modificarea pretului cotei.

Acest tip de pariu poate fi aplicat la majoritatea evenimentelor cu un fel de sistem de notare. De exemplu, in fotbal poti oferi unei echipe un avantaj + sau – gol, Man United sa castige -2 goluri 10/1 fata de 4/5 pentru a castiga direct.

Acestea pariaza foarte bine seara, la evenimentele in care exista un favorit puternic si un strain. Pentru mai multe despre pariurile cu handicap si handicapurile asiatice si consultati ghidul nostru.

Pentru aventurosi exista tot felul de tipuri de pariu unice. Setting Betting, de exemplu, va permite sa pariati cat de mult sau mai mare sau mai mic va fi o predictie fata de o valoare de referinta. Este un sistem de pariuri care a migrat din industria finantelor, dar la fel ca finantele, acesta prezinta risc. In pariul de raspandire castigurile si pierderile nu sunt fixe, astfel incat castigurile si pierderile nu sunt cunoscute in momentul in care mizati. Pariul rasplateste precizia previziunii tale si pedepseste inexactitatea. Pariurile diferentiate se incadreaza in diferite legi privind licentele si impozite decat pariurile pe cote fixe. Merita sa va faceti temele inainte de a incepe sa difuzati pariul, puteti incepe citind articolul nostru de pariuri.

Alte pariuri bazate pe matrice matematice si alte sisteme sunt, de asemenea, posibile, dar nu sunt oferite pe scara larga de rezervarile conventionale. Un exemplu in Union Jack, care este un pariu matricial bazat pe pavilionul Regatului Unit. Consultati sectiunea noastra de pariuri specializate pentru mai multe.

Știri relevante