Demon un slot plin de creaturi malefice gata de castig

Desi nu suna ca o lansare de marca, exact asta obtinem in Demon. Acest slot Play n Go este inspirat de o formatie rock din Marea Britanie si are o multime de elemente grafice in stil gotic, tipul de look la care te-ai astepta de la un subiect ca acesta.

Zona pe care o veti juca are o dimensiune regulata, fiind implicate role de 5×3 si exista 30 de linii active pentru fiecare runda. Daca se foloseste pariul potrivit, rundele cu cea mai mare plata pot oferi câstiguri de pâna la 225.000 $ (2.500x miza totala), in timp ce pentru caracteristicile sale majore jocul are Hell Spins, rotiri gratuite regulate, wilds, scatter si o caracteristica de transformare a simbolurilor numita Wild Masca. De remarcat este RTP, care la 96.50% este in partea superioara.

Pariurile vor valora 0,30 USD sau mai mult, deoarece acest lucru le permite sa acopere fiecare dintre cele 30 de linii cu cel putin 0,01 USD. Nivelul maxim al unui pariu selectat in Demon va ajunge la 90 USD sau 3 USD pe linie.

In schimbul acestor pariuri, poti fi platit pâna la 225.000 de dolari, deci miza totala de aproximativ 2.500 de ori este cea mai mare valoare pe care jocul ti-o poate restitui. Nu este cea mai buna plata pe care o poti obtine dintr-un slot Play n GO, iar acesta este un joc cu o volatilitate foarte ridicata, deci nu sunt o parte a acestuia de care sunt fan. S-ar fi putut descurca mai bine aici, având in vedere volatilitatea slotului.

Chiar si asa, obtineti RTP la dimensiunea potrivita, jocul oferind o revenire la 96,50% la jucator, o cifra care este adevarata pentru intreaga viata a jocului, nu pentru propriile rotiri.

Desi un simbol care poate avea un impact mare asupra unei runde, simbolul salbatic va fi disponibil doar pe rola 3. Este un inlocuitor si poate face parte din oricare dintre cele 30 de linii ale jocului si din combinatiile câstigatoare care se formeaza acolo.

Masca salbatica este o caracteristica pe care o obtineti prin intermediul simbolului care apare pe rola 3 si va transforma simbolurile Singer care sunt vizibile in salbatici, oriunde s-ar afla pe role.

Asa cum se intâmpla adesea, vor exista si rotiri gratuite disponibile in acest joc. Declansatorul in acest caz va fi prezenta unei amulete pe rolele 1 si 5, impreuna cu o masca salbatica pe rola 3. In functie de pozitia acelui salbatic, veti obtine 6 sau 11 rotiri gratuite din ea. Cel mai mare lucru este ca pâna la 8x multiplicatori sunt oferiti aleatoriu pentru fiecare runda.

Odata ajunsi in rotiri gratuite, aparitia Amuletei salbatice din nou pe prima si a cincea rola va declansa rotirile infernale. Intre 4 si 8 rotiri gratuite va apartin, cu multiplicatorul la acelasi nivel ca in rotirile gratuite originale. Cu toate acestea, dubleaza multiplicatorul, daca poti declansa Hell Spins. In acest moment, va uitati la recompense mari, de pâna la 2500 de mize totale.

Știri relevante