Menu

Depune in locatiile Admiral pentru a primii rotiri gratuite

Depune in locatiile Admiral pentru a primii rotiri gratuite

Pentru cei care nu stiu casa de pariuri online Admiral a pornit prima data de la locatiile stradale. Pentru ca salile de jocuri marca Admiral au mers bine, acestia au decis sa se promoveze si ofere servicii si in mediul online. La fel ca multe alte case de pariuri care au si locatii stradale, Admiral a pus la punct un sistem de alimentare a conturilor online prin intermediul agentiilor stradale.

In plus fata de alte case de pariuri online la Admiral ai o promotie prin care in functie de suma depusa in numerar in locatie pe contul tau de la Admiral, vei primii pana la 75 de rotiri gratuite sa le folosesti la jocurile de slots eligibile din promotie.

Prin intermediul acestei promotii poti beneficia de urmatoarele tipuri de rotiri gratuite:

Rotirile gratuite vor fi creditate in contul tau de pariuri de la Admiral in maxim 48 de ore de la efectuarea depunii la una din locatiile Admiral sau Tips and Cash. Acestea vor fi utilizabile la unul din urmatoarele jocuri slots: Book of Ra Magic, Plenty of Fruit 40, Plenty of Twenty, Golden Ark, Captain Venture, Queen of Hearts, Summer Queen,

Banii obtinuti din utilizarea rotirilor gratuite vor fi transferati in balanta bonus si abia dupa ce vor fi rulati de 30 ori la orice joc de sloturi din Admiral Casino, vor fi transferati in balanta reala.

Trebuie sa stiti ca aceasta promotie este disponibila zilnic si este valabila incepand din 06.01.2021 pana la 31.12.2021 in caz ca operatorul nu descide sa scoata aceasta promotie din oferta inainte de termenul stabilit la lansare.

Știri relevante