Menu

Depunere Casa pariurilor

depunere casa pariurilor

Una dintre cele mai mari preocupari pe care le au multi pariori noi cu privire la deschiderea si mentinerea unui cont de pariuri pe internet este securitatea datelor lor personale si a detaliilor cardului.

Cu ziarele aparent pline de povesti despre modul in care hackerii au obtinut acces la datele sensibile ale unei companii sau ale departamentului guvernamental, poate fi o preocupare reala.

Din fericire, aproape toate casele de pariuri online de top ofera masuri de securitate stricte intr-o serie intreaga de metode de plata diferite. Cu toate acestea, nu exista nicio indoiala in mintea mea ca o anumita optiune de depunere se evidentiaza ca fiind cea mai buna.

De ce sunt cele mai bune portofele electronice:

  • Cand depuneti in orice cont de pariuri folosind orice portofel electronic, casa de pariuri nu ajunge niciodata sa cunoasca detaliile cardului dvs. Ati fost transferat la PayPal, care va ascunde detaliile si va cere doar sa confirmati tranzactia.
  • Acest lucru inseamna ca detaliile cardului dvs. nu sunt niciodata stocate de site-ul dvs. de pariuri, astfel incat, daca a avut loc o incalcare a securitatii, detaliile dvs. financiare ar ramane in siguranta.
  • Daca computerul este infectat cu un virus si unii pot inregistra orice tastati, atunci nu veti mai tasta detaliile financiare, pastrandu-le in siguranta.
  • Banca ta nu poate urmari ceea ce faci. Pe extrasul dvs. bancar tot ce veti vedea este ca platiti bani in contul dvs. PayPal. Daca castigi si retragi acele castiguri, se pare ca s-a intors de la PayPal.
  • Chiar daca cineva reuseste sa-ti pirateze contul PayPal, atata timp cat pastrezi soldul mic, nu esti de risc sa pierzi prea mult. Daca cineva va sparge cardul de debit, ar putea cheltui totul in contul dvs. bancar.

De ce nu sunt la fel de bune?

Ei bine, pentru ca majoritatea caselor de pariuri online vor stoca detaliile cardului dvs. pentru a face depunerea mai rapida a doua oara. Acest lucru este convenabil, dar daca au o bresa de securitate, veti cobori cu nava.

Daca alegeti sa nu aveti cardul in fisier, atunci daca sunteti piratat, introducerea frecventa a detaliilor cardului poate cauza probleme. Unele programe malware sunt concepute special pentru a urmari ceea ce tastati si a scana pentru detalii financiare sau parole de internet banking. Cu cat introduci mai putin in mod deschis detaliile, cu atat esti mai in siguranta.

Din nou, in cel mai rau caz in care detaliile cardului dvs. sunt furate, hackerul poate incerca sa cheltuiasca toti banii din contul dvs. personal, ceea ce este probabil mai mult decat ati pastra in orice portofel electronic.

De ce sunt bune?

Banii intra si ies direct din contul tau bancar atunci cand folosesti un card de debit, asa ca elimina o parte din tam-tam din ecuatie. De asemenea, inseamna ca orice bani castigati pot fi plasati direct in contul dvs. personal pentru a fi cheltuiti.

Nu vi se va percepe nicio taxa. Unele portofele electronice va percepe o suma mica pentru a muta banii inapoi in contul dvs. bancar. Casa de pariuri nu te va taxa niciodata.

Banca ta va avea masuri de securitate la sfarsit, ceea ce inseamna ca daca tranzactiile cu sanse incep sa iasa din contul tau, este probabil sa il blocheze. Stim cu totii cat de mult ne putem baza pe banci in zilele noastre.

Știri relevante