Menu

Descarca aplicatia casa pariurilor

Descarca aplicatia casa pariurilor

In ciuda faptului ca ar putea exista si alte sisteme de operare mobile, aproape toata lumea foloseste Android sau iOS. De aceea, operatorii de jocuri de noroc care dezvolta aplicatii mobile se concentreaza doar pe aceste doua lucruri.

Pariurile din mers nu erau atat de populare in urma cu cativa ani, dar acum, aproape fiecare parior foloseste zilnic un smartphone. De aceea, operatorii de jocuri de noroc din diferite parti ale lumii au decis sa-si uneasca fortele cu dezvoltatorii de software lideri din industrie si sa creeze o aplicatie mobila.

Deoarece unii oameni care citesc acest lucru probabil ca nu au nicio experienta anterioara de pariuri mobile, am decis sa cream acest ghid care ii va ajuta sa inceapa. Sa aruncam o privire la pasii pe care trebuie sa ii parcurgeti inainte de a incepe sa pariati din mers.

Descarcarea aplicatiei pe dispozitivul dvs. Android

Primul lucru pe care trebuie sa-l faci este sa decizi daca vrei aplicatia sau site-ul mobil. Desi site-ul mobil are avantajele sale, odata ce ai citit recenzia unde explica cum sa descarci aplicatia casapariurilor.ro pentru Android sau iOS, vei vedea de ce atat de multi oameni prefera sa parieze din mers folosind aplicatia.

Daca doriti sa utilizati aplicatia, trebuie sa o descarcati si sa o instalati pe dispozitiv. Acest proces este diferit, in functie de daca utilizati sistemul de operare Google sau Apple. Persoanele care au un dispozitiv Android trebuie sa verifice daca aplicatia pe care o doresc este disponibila pe Google Play. De cele mai multe ori, nu il veti gasi acolo, deoarece Google rareori permite aplicatii de jocuri de noroc pe platformele sale.

Pentru a face fata acestei probleme, unele dintre cele mai importante companii de jocuri de noroc au decis sa creeze un fisier apk. Paritorii care doresc sa foloseasca aplicatia trebuie sa descarce si sa instaleze acest fisier apk, care dureaza de obicei cateva secunde. Cu toate acestea, ar putea exista unele probleme, deoarece majoritatea smartphone-urilor Android nu pot instala fisiere in afara Google Play.

Vestea buna este ca puteti merge la „Setari” si puteti activa aceasta optiune odata ce este timpul sa descarcati fisierul apk. Dupa finalizarea procesului de instalare (care nu ar trebui sa dureze mai mult de un minut), puteti merge la „Setari” si puteti anula modificarile pe care le-ati facut.

Cum sa obtineti aplicatia daca aveti un smartphone iOS

Unii oameni nu doresc o aplicatie pentru Android, deoarece procesul de descarcare si instalare este complicat. Din fericire, odata ce cititi recenzia Silentbet cu privire la aplicatia bet365 pentru iOS, veti vedea ca clientii Apple nu trebuie sa treaca prin lucrurile pe care le-am mentionat mai sus.

In loc sa foloseasca fisiere apk, fiecare utilizator de iPhone trebuie sa deschida App Store si sa tastati numele operatorului de jocuri de noroc specific. Odata ce apare, selectati „OBTINE”, furnizati-va ID-ul Apple si asteptati pana cand telefonul se descarca si il instaleaza.

Dupa instalare

Acum ca aplicatia preferata este instalata pe dispozitivul dvs., este timpul sa va creati un cont sau sa utilizati detaliile de conectare existente. Odata ce accesati contul, verificati diferitele sectiuni si aflati mai multe despre procesul de plata, deoarece va trebui sa faceti o depunere.

Știri relevante