Menu

Descarca si pariaza de pe mobil la Winmasters

Descarca si pariaza de pe mobil la Winmasters

In momentul de fata, Winmasters este o casa de pariuri on line destul de buna, serviciile oferite fiind in mare parte de o calitate ridicata. Insa, are si un mare minus, in sensul in care agentiei ii lipseste o aplicatie de pariuri pentru IOS si Android. Pe de alta parte, puteti paria din mers direct de pe site-ul casei de pariuri, dupa care se va observa incarcarea imediata a variantei mobile.

Se poate spune ca intre aplicatie si un site optimizat nu este o mare diferenta, de cele mai multe ori, interfata grafica fiind identica. De asemenea, pe site-ul mobil, gasiti aceeasi oferta sportiva ca pe site-ul pentru desktop, atat pre-meci, cat si live. Puteti depune si retrage sau sa accesati sectiunea Casino. De asemenea, puteti vizualiza, promotii si bonusuri sau puteti contacta serviciul de Relatii cu Clientii.

Pe de alta parte, exista si minusuri. Astfel, nu este indicat sa ramaneti logat pe cont, ceea ce inseamna ca trebuie sa va logati de fiecare data cand intrati pe site. Nu se pot primi notificari, nu puteti accesa serviciul de live streaming de pe mobil, lucru care ar fi fost posibil daca ar fi existat Winmasters App. De asemenea, la pariurile live nu se pot adauga la favorite optiunile de pariere preferate, facilitate care era foarte apreciata in cazul versiunii de desktop.

Insa, problema cea mai mare este reprezentata de faptul ca un site optimizat nu va fi niciodata la fel de stabil ca si o aplicatie. Exista riscul sa se blocheze, sa aiba momente cand merge prost. Pentru cei care pariaza doar ocazional de pe mobil sau nu prea joaca la live betting din mers, acest lucru nu ar fi o prea mare problema lipsa unei aplicatii pentru IOS si Android. Dar daca intentionati sa jucati mai mult de pe telefon sau de pe tableta, cel mai bine ar fi sa jucati la alte case de pariuri on line.

Daca pe viitor, Winmasters va oferi si o aplicatie pentru mobil, atunci cu siguranta va fi printre cele mai cautate case de pariuri on line.

Știri relevante