Menu

Descopera 3 moduri de a juca la ruleta live

Descopera 3 moduri de a juca la ruleta live

Desigur, puteti juca ruleta online pe computer. Dar si mai distractiv este jocul Ruletei Live. In Live Roulette, te joci cu un adevarat croupier live, astfel incat se simte ca joci cu adevarat in interiorul cazinoului. O recenzie a jocului.

Ruleta este unul dintre cele mai vechi si mai populare jocuri de cazino si a fost jucat atat online cat si offline de ani buni. Versiunea online, insa, o face si mai distractiva.

Jocurile cazinoului live variaza foarte mult de jocurile automate de cazino pe care le joci online.

Intr-un cazinou live, sunteti conectat prin internet la o masa de joc intr-un cazino real. Puteti vorbi direct cu croupier-ul prin chat-ul live care insoteste aceste jocuri.

Acest lucru face sa simti ca esti de fapt prezent la cazino.

Cu Live Roulette veti auzi rotirea rotii si veti vedea exact ce face dealerul live in fiecare moment al jocului.

Daca va place sa luati contact cu ceilalti in timp ce jucati, Live Roulette va este extrem de potrivit. Dar jocul este atractiv si pentru jucatorii care prefera sa se bucure de jocul lor in tacere, deoarece chatul este optional, pana la urma. Nu trebuie sa introduceti mesaje daca nu doriti.

Ceea ce face ca jocurile live sa fie atat de interesante este ca, indiferent de aportul propriu, vi se va oferi o dimensiune suplimentara de a auzi croupierii sa vorbeasca cu jucatorii. Cand castigi, uneori esti felicitat personal de croupier (atata timp cat impartasesti aceste informatii cu croupier-ul care, in cele mai multe cazuri, nu iti poate vedea pariul).

Si daca preferati sa nu auziti deloc conversatii, puteti oricand sa mutati sunetul jocului. Dar, de asemenea, pentru a putea auzi rostogolirea acestei mingi si nu doar pentru a o vedea, adauga intr-adevar o dimensiune suplimentara jocului.

In cazul putin probabil in care nu aveti in mod special ca un croupier, puteti muta la o alta masa de la Casino Winner. Dar daca preferi sa stai la aceeasi masa, fara griji. Dealerii schimba locurile de rutina. Acest lucru aduce, de asemenea, o dimensiune adaugata jocului.

Ceea ce este diferit si de celelalte jocuri de cazino online, este ca puteti vedea pariurile pe care le fac altii la masa.

Cand o masa este foarte aglomerata, uneori va trebui sa cautati numarul dvs. preferat sub toate acele jetoane virtuale de pe masa. Dar imediat ce ai jucat cateva runde, vei reusi cu usurinta.

Pariul minim pentru ruleta live variaza de la 0,50 EUR la 2,00 € la mesele cu un croupier live. Puteti gasi, de asemenea, mese de ruleta automata in cazinourile live unde puteti face pariuri incepand de la 10 eurocenti. Totusi, aceste tabele automate nu au un dealer. Prefera sa te joci cu rolele inalte? Alegeti un tabel in care puteti paria cateva mii de euro pe pariu.

Știri relevante