Descopera 5 moduri cum sa joci blackjack

Jocul de blackjack se joaca cu un pachet de carti standard si fiecare dintre carti are o valoare punctuala. Numarul cartilor care merg de la 2 la 9 merita numarul de puncte pe care le are numarul lor de carte, cum ar fi un 9 va valora 9 puncte si un 6 va valora 6 puncte. Cardurile King, Queen si Jack sunt evaluate in fiecare la 10 puncte, iar Ace poate fi folosit ca 1 punct sau ca 11 puncte. Cu jocul de blackjack, obiectul este ca jucatorul sa atraga carti care se apropie de numarul 21 decat dealerul, fara a trece de 21. Acesta este motivul pentru care jocul de blackjack este denumit si „21”.

Blackjack-ul este in general jucat la o masa cu o forma de arc. De obicei, exista locuri pentru sapte jucatori sa se afle in partea exterioara a arcului, iar dealerul este situat pe cel mai mic, in interiorul arcului. Exista o pancarta dreptunghiulara intr-un colt al mesei de blackjack care indica pariurile minime si maxime pentru acea anumita masa, precum si ofera informatii precum regulile. Blackjack-ul cu bani reali este jucat pe computer, iar jucatorii pot afla instructiunile si regulile, alegand sa citeasca aceste informatii la cazinoul online. Exista jocuri online de blackjack live in care jucatorii se vor juca cu un dealer propriu prin utilizarea camerei web, microfonului si difuzoarelor.

Jocul de blackjack in sine este unul foarte simplu de invatat in ceea ce priveste regulile de baza ale jocului. Practic, apropiati-va de 21 decat dealerul si nu treceti peste (bustul). Majoritatea jocurilor de blackjack de astazi se joaca cu patru, sase sau opt punti. Jocul incepe atunci cand jucatorul pune un pariu. Dupa ce pariurile au fost plasate, atunci fiecare jucator si dealer vor primi doua carti cu unul dintre dealeri care sunt repartizati in sus, astfel incat jucatorii sa poata vedea ce este. Atunci cand joci online, jocul este aproape acelasi, jocul incepand automat odata ce jucatorul isi alege pariul folosind optiunile jucatorului de pe ecran.

Dupa distribuirea cartilor, jucatorii vor decide modul in care doresc sa procedeze. Fie vor alege sa „loveasca”, ceea ce inseamna sa ia o alta carte sau „sa stea”, ceea ce inseamna sa ramana cu cartile pe care le au. Un jucator poate lovi de mai multe ori pentru a se apropia cat mai mult de 21 sau pana cand are un bust, caz in care pierde.

Știri relevante