Menu

Despre numere loto si cum le alegem pe cele castigatoare

Despre numere loto si cum le alegem pe cele castigatoare

Milioane de romani cheltuiesc cativa lei ici si colo pe bilete de loterie, marea lor majoritate fiind lipsita de valoare si nu sufera efecte negative pentru obiceiul lor obisnuit de joc. Desi nu am cumparat un bilet de loterie de multi ani, am facut-o in trecut. Imi amintesc in continuare emotia de a castiga un premiu de 30 de lei la o reducere de 3 lei.

Cu alte cuvinte, loteria nu este un mare rau de evitat cu orice pret. As fi un ipocrit sa sugerez altceva. Atata timp cat tratezi loteria ca fiind doar o diversiune – divertisment pasager cumparat cu sume mici de bani pe care iti poti permite sa le pierzi – probabil ca te vei simti bine.

Dar a juca la loterie cu asteptarea ca vei castiga sau ca bilet literal pentru bogatiile rapide este o misiune a prostului. Sansele sunt coplesitoare ca nu veti castiga niciodata un premiu la loterie suficient de mare pentru a va schimba situatia financiara in mod semnificativ. Puteti cumpara mai multe bilete de loterie in fiecare zi pentru tot restul vietii si nu aveti nimic de aratat decat un sold mai mic al contului de economii.

Nu ca ar trebui. O rutina zilnica de loterie are mult mai multe sanse sa va influenteze negativ finantele si sa va afecteze relatiile personale decat o achizitie de bilete ratacite aici si acolo. Adesea, pragul dintre distractia mai mult sau mai putin inofensiva si un obicei problematic de jocuri de noroc este evident doar in retrospectiva.

Castigatorul joaca la loterie de la varsta de 19 ani. El a castigat cu un bilet R20 in timp ce juca pentru tragerea la sorti miercuri, 29 iulie 2020. Potrivit castigatorului nenumit, cel mai mare castig al sau a fost doar R1200 si a venit cu un soc mare cand a aflat vestea despre biletul castigator de R37 milioane.

Potrivit castigatorului, el a emotionat emotii cu privire la banii castigati si a declarat ca nici macar nu poate dormi de cand a aflat ca a castigat jackpotul. El a explicat ca ultimele sale zile au fost un roller coaster de emotii. A inceput sa joace la 19 ani si cel mai mare castig a fost doar R1200. Acesta este motivul pentru care biletul R37 Million a venit ca un mare soc si surpriza pentru el.

Nu numai ca a jucat aceleasi numere pentru Lotto, dar si pentru PowerBall si Daily Lotto. Se intreba daca ar trebui sa-si schimbe strategia si sa foloseasca selectia rapida. Dar, inainte de a cumpara biletul, ceva din intestin i-a spus sa ramana cu combinatia sa obisnuita.

Știri relevante