Menu

Despre oferta extinsă de la Superbet

Despre oferta extinsa de la Superbet

Când vine vorba despre oferta, Superbet adduce pariuri care se adresează chiar şi celor mai exigenţi pariori, care caută pariul perfect pentru fiecare meci. Astfel, se poate paria pe marcatori, în cazul pariurilor pe fotbal, pariuri pe duble greşeli la tenis, pase decisive la hochei pe gheaţă sau pe câştigători de turnee sau campionate. Aceste tipuri de pariuri fac parte din oferta specială, oferta care este actualizată în fiecare zi, iar meciurile la care această oferta specială este disponibilă sunt marcate printr-un punct galben.

1. Super Cotă.

Astfel, se stabileşte zilnic un număr de meciuri cu cote special, cu opţiuni de pariere:1, x, 2, 1x, x2, 12, meciuri care se pot juca singure pe bilet, simplu sau în sistem. Se pot juca unul sau mai multe evenimente Super Cota pe acelaşi bilet. Evenimentele de la Super Cota au cote mai mari decât celelalte case de pariuri.

2. Super Extra (+5)

Sunt stabilite meciuri cărora li se acordă o cota specială şi care au ca opţiuni de pariere:1, x, 2, 1x, x2, 12. Se poate juca un singur eveniment din categoria Super Extra, dar cu încă alte 5 meciuri din oferta normal sau chiar Super Cota. Se poate juca simplu sau în sistem (minim 6 evenimente pe variant). Nu este impusă nicio sumă fixă de pariere. Meciurile de la Super Extra au cotele mai mari faţă de evenimentele iniţiale din oferta.

Super 6

În oferta sunt disponibile 6 meciuri de fotbal dinainte stabilite cu opţiuni de pariere:1, x, 2, fiecare meci având cota fixă. Biletul se pariază simplu, neputându-se juca bilete sistem/duble plătite. Miza minimă este de 1 RON, iar cea maximă este de 50 de RON.

Această oferta se supune termenilor şi condiţiilor generală Superbet.

Pariul Super Şansă

Este mai avantajos pentru ca aduce mai multe beneficii decât pariul Şansă. Condiţiile de acordare pentru biletele de pariuri au fost ajustate:

– Numărul minim de evenimente pre-meci este de 3.

– Numărul maxim de meciuri ratate este de 2.

– Fără cota minimă pe eveniment.

Se va calcula automat valoarea câştigului.

Acest pariu se aplică pentru orice bilet cu cel puţin 3 evenimente sportive, pe care s-au pierdut cel mult 2 evenimente.

Știri relevante