Menu

Despre oferta extinsa de la Superbet

Despre oferta extinsa de la Superbet

Cand vine vorba despre oferta, Superbet adduce pariuri care se adreseaza chiar si celor mai exigenti pariori, care cauta pariul perfect pentru fiecare meci. Astfel, se poate paria pe marcatori, in cazul pariurilor pe fotbal, pariuri pe duble greseli la tenis, pase decisive la hochei pe gheata sau pe castigatori de turnee sau campionate. Aceste tipuri de pariuri fac parte din oferta speciala, oferta care este actualizata in fiecare zi, iar meciurile la care aceasta oferta speciala este disponibila sunt marcate printr-un punct galben.

1. Super Cota.

Astfel, se stabileste zilnic un numar de meciuri cu cote special, cu optiuni de pariere:1, x, 2, 1x, x2, 12, meciuri care se pot juca singure pe bilet, simplu sau in sistem. Se pot juca unul sau mai multe evenimente Super Cota pe acelasi bilet. Evenimentele de la Super Cota au cote mai mari decat celelalte case de pariuri.

2. Super Extra ( +5 )

Sunt stabilite meciuri carora li se acorda o cota speciala si care au ca optiuni de pariere:1, x, 2, 1x, x2, 12. Se poate juca un singur eveniment din categoria Super Extra, dar cu inca alte 5 meciuri din oferta normal sau chiar Super Cota. Se poate juca simplu sau in sistem ( minim 6 evenimente pe variant ). Nu este impusa nicio suma fixa de pariere. Meciurile de la Super Extra au cotele mai mari fata de evenimentele initiale din oferta.

Super 6

In oferta sunt disponibile 6 meciuri de fotbal dinainte stabilite cu optiuni de pariere:1, x, 2, fiecare meci avand cota fixa. Biletul se pariaza simplu, neputandu-se juca bilete sistem/duble platite. Miza minima este de 1 RON, iar cea maxima este de 50 de RON.

Aceasta oferta se supune termenilor si conditiilor generala Superbet.

Pariul Super Sansa

Este mai avantajos pentru ca aduce mai multe beneficii decat pariul Sansa. Conditiile de acordare pentru biletele de pariuri au fost ajustate:

-numarul minim de evenimente pre-meci este de 3.

-numarul maxim de meciuri ratate este de 2.

-fara cota minima pe eveniment.

Se va calcula automat valoarea castigului.

Acest pariu se aplica pentru orice bilet cu cel putin 3 evenimente sportive, pe care s-au pierdut cel mult 2 evenimente.

Știri relevante