Menu

Despre superbet ce inseamna w1 la fotbal

Pariubet_Default_image

Exista numeroase oportunitati in pariuri pe care le puteti valorifica pentru a va maximiza sansele de castig. Toate acestea sunt de obicei denumite piete alternative de pariuri pe fotbal. Un nou concept pare sa-l favorizeze cel mai mult pe parior; Dnb 1. Acest acumulator de pariuri ofera o piata cu trei directii care le permite pariorilor sa mizeze fie la un castig acasa, fie in deplasare. Ei isi recupereaza miza in caz de egalitate. Dar care este sensul DNB in pariuri?

Deci, ce este aceasta tehnica? Cum functioneazã? Dnb 1, adica acumulatorul, poate fi explicat cel mai bine cu un exemplu detaliat. Semnificatia lui DNB in pariurile pe Chelsea, de exemplu, este sa joace impotriva lui Bayern Munchen si esti sigur ca Bayern Munchen va sfarsi cu victorie. In acelasi timp, recunoasteti ca nu va fi o isprava usoara si sunt sanse ca cei doi sa ajunga la egalitate. In acest caz, puteti paria pe partea germana cu o strategie Dnb 1.

Cote Dnb 1 Practic, plasarea unui Dnb 1 va lasa cu o anumita asigurare ca va veti primi banii inapoi daca doua echipe concurente ajung la egalitate. Cu toate acestea, aceasta tehnica de pariere iti va oferi cote mai mici in comparatie cu cele pe care le obtii la orice miza normala de castig. Dar faptul ca sansele de a-ti pierde banii sunt mai mici inseamna ca chiar merita. In general, pariurile DNB actioneaza ca o forma de asigurare pentru acele egalizatoare iritante de ultima ora, deciziile proaste ale arbitrului si orice alta incertitudine care ar putea frustra majoritatea zilelor tale de meci.

Meciul de calificare la Cupa Mondiala dintre echipele nationale a Scotiei si a Angliei va servi drept cel mai bun exemplu Dnb 1 pentru a demonstra cum il poti folosi in avantajul tau. Daca site-ul web pe care il utilizati in prezent nu ofera acelasi lucru, atunci va puteti baza oricand pe orice calculator sau convertor Dnb 1. Pentru a fi mai inteles, sansele din acest exemplu includ cifre zecimale, spre deosebire de fractii pe care majoritatea site-urilor de pariuri le ofera. Cota pentru o victorie cu norma intreaga a echipei scotiane este de 5,25, o victorie a echipei Angliei este de 1,70, apoi 3,50 pentru egalitate. Deci, daca mizati o suta de silingi kenyeni pe Anglia, un castig va va aduce un total de Ksh. 170. Dar in cazul in care jocul se termina cu egalitate, atunci esti sigur ca vei duce acasa un mare zero. Aici vine DNB?

Tehnica de pariere te asigura impotriva unui egal dezamagitor, dar vei plati pretul unei cote mai mici. Din exemplu, vei ajunge cu o cota de 3,75 pentru o victorie a Scotiei si de 1,25 pentru Anglia pentru a ajunge castigatoare. Deci, sustinerea partii engleze cu aceste cote inseamna ca vei castiga Ksh. 125 pentru castigul lor si o suma semnificativ mai mica decat rentabilitatea pe care o obtin pariurile standard de castig. Totusi, esti sigur ca vei obtine Ksh-ul tau. 100 inapoi daca se termina la egalitate.

Pe termen lung, trebuie sa evaluati orice este in joc si recompensa anticipata. Efectuarea unei evaluari precise a cotelor inainte de inceperea jocului sau pe masura ce acesta continua sa se desfasoare este fara indoiala folosirea DNB la o utilizare optima. Retineti ca utilizarea unui pariu DNB inseamna ca veti distribui miza pe oricare dintre rezultatele posibile: asta inseamna ca echipa dvs. va castiga sau jocul se va termina la egalitate.

Știri relevante