Diamond Monkey un slot mult asteptat de bijutieri

Exista o multime de jocuri mitologice reale cu sloturi de numerar care plutesc in jurul cazinoului online in aceste zile, deoarece dezvoltatorii de ultima generatie precum Microgaming si NetEnt au pus accentul pe sub-gen in ultimii ani. Vor ca jucatorii sa se afunde in personaje si in povestile conexe, mai degraba decat sa ofere distractie. Cu toate acestea, exista un dezvoltator care pare sa traga sub-genul mitologic inapoi catre taramul a ceea ce este distractiv si fantezist.

Amatic a lansat slotul video Diamond Monkey in 2013, jocul devenind din ce in ce mai puternic de la lansare. Prezentand un amestec de clasic si mitologic, acest combo neobisnuit face ca jocul sa fie casual si usor, permitand jucatorilor sa se distreze simplu, in timp ce trimit o multime de castiguri in directia lor in acelasi timp!

Acordat, exista utilizatori carora le plac jocurile de sloturi online pentru a veni cu un design elaborat al interfetei de utilizare si alte caracteristici de top. Cu toate acestea, sunt la fel de multi carora le place o abordare mai relaxata si mai distractiva, care nu este prea impozanta pentru creier. Deci, din acest motiv, Diamond Monkey – si altii ca acesta – sunt favorizati de atat de multi, deoarece tinde sa amestece ambele abordari. Cu o grafica adecvata, o tema in general ciudata si o coloana sonora distractiva si remarcabila, jocul este preluat cu o nota in Diamond Monkey, cu siguranta.

Zeul maimutelor indiene, Hanuman, sta la baza acestui titlu mitic Amatic. El este vasul prin care vei putea obtine jackpot-uri de dimensiuni bune. Exista tot felul de icoane prezentate care fac aluzie la cultura indiana si aici, inclusiv palate regale, cufere aurii, mai multe culori de pietre pretioase si elefanti in roaming. Cel mai bine platit simbol este palatul regal. Pentru combinatii de cinci tipuri, acesta prepara pana la 500 de monede. Pictograma cheie a jackpotului este cea a unui diamant care atrage atentia. 5, 4 si 3, combinatiile de simboluri care implica diamantul ofera jucatorilor acces la o comoara de 1.000, 300 si, respectiv, 60 de monede.

Hanuman – zeul maimutei mentionat anterior – este simbolul salbatic din Diamond Monkey. Poate inlocui orice simbol de baza, platind de obicei 50 de monede, indiferent de numarul de aparitii pe ecran. Cu toate acestea, cu fiecare aparitie a simbolului Hanuman, colectati o piatra pretioasa rosie gratuita. Daca acumulati 25 de pietre pretioase in orice sesiune de joc, cu siguranta veti avea o surpriza sub forma de monede suplimentare si rotiri gratuite. Fiind adevarata, actiunea bonus nu este punctul forte al slotului gratuit Diamond Monkey, dar oferta de aici nu este eliminata indeajuns pana la punctul in care retine jocul.

Știri relevante