Dice High un slot plin de surprize si speciale

Dice High un slot plin de surprize si speciale

Slotul Dice High te-ar putea face sa te gandesti la alte jocuri EGT din aceasta tema, care sunt destul de de baza si care nu au nicio caracteristica, cum ar fi 100 de Super Dice, dar, din fericire, obtinem unul aici, ca in cazul Dice Diamond Coice Games, astfel incat totul nu se pierde! Vedem simbolurile de baza ale fructelor si rolele simple pe un fundal verde de porumb si exista confortul familiar al sunetului tau de EGT in timp ce te invarti impreuna cu simboluri aprinse atunci cand formeaza un castig. Poate si Dice High sa ne ridice echilibrul?

Douazeci de linii platitoare ne saluta pe cele 5 tambururi de 3 randuri fiecare si, in mod natural, icoanele sunt toate stivuite in bara noastra. Trebuie sa platim 25 de monede pe rotire, desi probabil pentru a acoperi jocul bonus. Red 7 ne ofera cea mai buna plata la un pariu de 40 de ori pentru o lovitura de 5 ori un fel, pariu de 800 de ori pentru un ecran complet. Strugurii sunt 16x, prune sau pepene galben 8x, lamai, cirese sau portocale 4x. Daca aterizati 5 imprastiati, veti vedea un pariu frumos de 160x, dar 3 sau mai multe vor fi suficiente pentru a ne permite sa intram in jocul bonus.

Slotul Dice High este destul de inedit in felul sau, deoarece jocul de baza va poate rasplati bine pe langa jocul cu caracteristici. Castigurile sunt frecvente, iar jocul Yahtzee nu este prea greu de declansat, spre deosebire de caracteristicile majoritatii jocurilor EGT. RTP este 95% obisnuit si grafica si animatiile spectaculoase sunt intotdeauna bune de urmarit atunci cand castigi. Singura critica ar fi ca bonusul se termina foarte repede, asa cum v-ati astepta cu trei aruncari de zaruri, iar premiile de top sunt greu de atins. In ciuda acestui fapt, slotul este destul de redat si voi reveni sa scutur din nou ceasca …

Zarurile care ruleaza joaca un rol principal in jocurile de noroc. Este un exemplu de proverb care constituie faptul ca pietricelele mici intorc vagonul. Cu alte cuvinte, norocul este variabil si depinde de acest zar mic. Totul este posibil – fie castig, fie pierdere, dar responsabilitatea pentru el este in zaruri. Este o parte foarte mica daca o comparam cu toate celelalte lucruri din care consta un joc de noroc.

Zarurile care ruleaza ofera drama si entuziasm jucatorilor. Depinde de pariul lor si de partea zarului dupa ce a fost rulat. Tot ce are legatura cu acesta este o chestiune de intamplare. Fiti foarte aproape de orice masa de craps pentru a experimenta acest sentiment care va respira in timpul asteptarii rezultatului. Acesta este un moment magic in care toate posibilitatile diferite atarna in aer. Si dupa o secunda sau doua, rezultatul ar putea fi celebrarea castigarii sau suferintei din cauza infrangerii.

Știri relevante