Dice & Roll este nebunia zarurilor rostigolitoare cu premii

Acesta poate fi un slot tematic cu zaruri – dar nu exista absolut niciun premiu prost! Cu siguranta nu va va deranja sa castigati cu mare usurinta, iar prin alinierea a 5 stele imprastiate pe cele 5 role si 10 linii de plata ale jocului – pentru care puteti castiga pana la 40.000 de monede.

Orice rotire a rolelor poate fi, de asemenea, urmata de un Random Jackpot Award – dar castigarea mare aici necesita un pic mai multa abilitate in numele dvs. Primul lucru pe care trebuie sa-l faci atunci cand primesti o sansa de jackpot este sa arunci o privire la contorii de jackpot de deasupra rolelor. Acolo veti vedea 4 metri, fiecare indicand suma pe care o puteti castiga si, de asemenea, un costum de carte de joc langa ei. Apoi, va trebui sa selectati cu atentie cartile dintr-o grila de 12 carti – si, cand ati selectat 3 carti dintr-un singur cost, acesta este contorul de jackpot pe care il veti inscrie. Pentru a va face o idee despre ce puteti castiga, jackpoturile plateau intre 2.300 si 55.900 in momentul examinarii.

Puteti avea, de asemenea, o multime de distractie fructata in jocul principal, unde chiar si alinierea de la 3 la 5 fructe potrivite va va castiga un premiu. Chiar si ciresele umile va pot castiga pana la 1.000 de monede si puteti stoarce aceeasi cantitate de prune, lamai si portocale. Intre timp, pepenii si strugurii sunt putin mai suculenti, cu victorii de pana la 2.000 de monede.

Daca aveti norocul, s-ar putea sa aveti si norocul sa auziti sunetul a 4.000 de monede pentru clopote sau sa atingeti 7.000 de monede pentru alinierea Lucky Red 7’s.

Cu toate acestea, pictograma pe care veti dori sa o vedeti cel mai mult in jocul principal este Wild Dice – deoarece acestea se pot alinia pentru a castiga pana la 15.000 de monede. Dar au si o a doua functie si pot inlocui alte simboluri pentru a transforma liniile pierdute in linii castigatoare sau pentru a face liniile castigatoare si mai mari.

O multime de premii mai mici din jocul principal pot fi, de asemenea, jucate pe functia Gamble. Puteti incerca si dubla aceste premii predicand corect culoarea unei carti de joc si, daca reuseste, iar premiul este inca sub limita pentru premiile de jocuri de noroc – puteti incerca si dubla din nou!

ice And Roll este cu siguranta un slot pentru cei care iubesc un joc principal simplu cu premii mari, dar iubesc si atractiile adaugate, cum ar fi salbaticiile mari, imprastierea chiar mai mare, si au sansa de a primi in mod aleatoriu unul dintre cele patru jackpot-uri progresive care schimba viata dupa orice rotire a rolelor – deci tot ce putem spune este sa rulam cu ea!

Știri relevante