Dice si Roll un slot cu wild pe zaruri

Slotul video Dice Roll este despre fructe. Ceea ce ai aici este o masina giganta de fructe si una care vine cu patru jackpot-uri progresive. Slotul ofera 10 linii de plata fixe si este unul dintre jocurile slot machine EGT. Nu este un slot deosebit de stralucitor atunci cand vine vorba de tema sa, deoarece zarurile nu joaca practic niciun rol in joc, imaginile tematice avand de fapt mai mult de-a face cu fructele decat orice altceva. Pariurile va vor costa orice, de la 10 monede pana la 200 de monede pe rotire, astfel ca gama de pariuri nu este tocmai flexibila. Pe partea de plus, puteți castiga pana la 2.000 de monede cu acest joc de sloturi ne-progresiv.

Aterizeaza zaruri pe tamburi si vei fi identificat salbatici. Wilds sunt capabili sa apara pe toate tambururile slotului si pot inlocui toate celelalte simboluri din joc, cu excepția imprastierii in forma de stea. Wilds va poate oferi, de asemenea, castiguri de 50, 150 sau 750 de monede in total.

Pictogramele Scatter sunt de asemenea prezente in acest slot si apar ca stele, asa cum am menționat tocmai. Acestea va pot vedea castiguri de buzunar in valoare de 50 de monede, 200 de monede sau 2.000 de monede, cand 3, 4 sau 5 apar pe role. Merita subliniat faptul ca, deoarece exista icoane de imprastiere, ele conteaza indiferent unde se incadreaza pe tamburi.

Pentru a castiga unul dintre progresisti, jucatorii trebuie doar sa invarta role. Cele patru jackpot-uri progresive sunt premiate la intamplare in acest joc, si spre deosebire de alte sloturi, nu exista o gama mare sau mica. Oricare dintre cei patru progresi ar putea valora orice suma, in orice moment.

Nu exista nicio caracteristica bonus in acest slot si este destul de socant. Dice Roll conține o caracteristica de joc prin care jucatorii pot alege dintre carțile rosii sau negre si, daca ghicesc cu succes, isi pot dubla castigurile. Daca ghicesc incorect, atunci isi vor pierde pariul.

Lipsa oricarei funcții bonus reale din acest slot este destul de dezamagitoare. Mai mult decat atat, exista multe lucruri prețioase in legatura cu orice zaruri din acest joc si asta te face sa te intrebi de unde slotul isi primeste numele.

Jackpot Cards Mystery este un bonus care este activat la intamplare in timp ce orice joc Jackpot Cards stampilat este jucat. Jackpoturile de mister sunt ilustrate de cele 4 costume: cluburi, diamante, inimi si palete. Jucatorii selecteaza carți din campul de selecție care conține 12 carți cu fața in jos pana cand sunt dezvaluite 3 simboluri potrivite pentru carduri. Va fi acordat nivelul Jackpot Cards Mystery corespunzator costumului dezvaluit.

Știri relevante