Menu

Diferenta dintre tranzactionare si pariurile spread

Diferenta dintre tranzactionare si pariurile spread

Tranzactiile financiare sunt reglementate de Autoritatea de conduita financiara si acest lucru inseamna ca orice castig obtinut din tranzactiile financiare (sau difuzarea pariurilor) sunt clasificate ca venituri, iar dvs. veti putea plati impozitul pe venit. Acest lucru inseamna, de asemenea, ca puteti trimite unele pierderi sub forma de anulare a impozitelor, dar ceva de care trebuie sa fiti foarte constienti inainte de a incepe.

Pariurile raspandite sunt o forma de tranzactionare cu factori si rezultate limitate. Cu pariuri raspandite, pariati daca ceva (cum ar fi o piata valutara) va creste sau va scadea, iar suma pe care o castigati sau o pierdeti este proportionala cu gradul de miscare

Aceasta este, de asemenea, reglementata de FCA si este posibil sa platiti impozit. Este, de asemenea, un mod mult mai periculos de a juca pentru cei neinitiati, deoarece puteti pierde cu usurinta mult mai mult decat aveti miza (sau depozitul) efectiv, ceea ce va poate atrage cu o factura grea daca inselati gresit.

Acum exista si multe forme de tranzactionare sport, unde puteti face lucruri precum tranzactionarea performantei jucatorilor intr-un joc de fotbal. In timp ce acestea arata pe fata ca site-urile de pariuri tipice, acestea nu sunt, si la fel ca in cazul tranzactionarii, puteti pierde mai mult decat aveti miza.

Credem ca jocurile de noroc ar trebui sa fie o activitate de agrement, ar trebui sa fie distractiv si ar trebui sa pariezi doar ceea ce iti poti permite sa pierzi. Motivul pentru care nu recomandam tranzactionarea sau raspandirea site-urilor de pariuri este acela ca este o modalitate usoara de a termina cu datoriile scapate.

Faptul ca poti ajunge sa fii responsabil pentru mai multe pierderi decat ai bani in cont poate fi extrem de periculos, acest lucru pur si simplu nu este posibil cu un site de pariuri normal. Prin urmare, ar trebui sa tranzactionati sau sa raspanditi pariu doar daca intelegeti ceea ce faceti si riscurile implicate.

Site-urile de pariuri pentru tranzactionare si raspandire va vor oferi 100 de lire sterline in oferte de bun venit pentru a va inscrie, iar acestea pot parea foarte atractive fata de o rezervare tipica, dar retineti ca puteti ajunge sa pierdeti mult mai mult pe termen lung.

Daca aveti intrebari cu privire la tranzactionare, ar trebui sa solicitati sfaturi profesionale independente, de la un consilier finacial independent sau de la cineva care sa va explice riscurile implicate, astfel incat sa puteti tranzactiona in mod informat.

Știri relevante