Menu

Disponibilitatea pietei si tipurile de pariuri

Disponibilitatea pietei si tipurile de pariuri

In mod efectiv, tot ce este disponibil pe o carte sportiva cu cote fixe este acum disponibil si pe un schimb de pariuri. Puteti paria pe outrights, over / under, handicapuri, il numiti pe cineva care va oferi o linie sau va dori sa o sprijine daca o oferi. De indata ce incepeti sa pariati pe un schimb, veti vedea imediat valoarea bruta mai buna comparativ cu o carte cu cote fixe. Este

In cazul in care schimburile sunt putin diferite, este disponibil tipul de pariu. Acum puteti paria pe multipli cu majoritatea schimburilor, inclusiv pariuri simple si pariuri complete, cum ar fi Lucky’s, Yankees, etc. Daca, totusi, doriti sa efectuati pariuri mai complexe, precum prognoze, pariuri conditionate sau pariuri specializate, poate fi necesar sa mergeti la un conventional carte cu cote fixe.

Daca spui un pariu si castigi, platesti comisioane pentru castigurile tale, daca pui un pariu si castigi platesti comision castigurile tale. Puteti vedea aici cum bookie castiga comision, fie ca atunci cand cineva castiga pe cineva altcineva trebuie sa piarda. Daca pariul este nul, nu trebuie percepute comisioane.

Unele schimburi pot percepe comision atat pentru castiguri, cat si pentru mize pierdute. Astfel, operatorul castiga de doua ori din fiecare tranzactie, luand comision din castiguri si din pachetul pierdut. De obicei, acest lucru s-a intamplat doar cu schimburile care au comisii cu adevarat reduse in primul rand, deci este un sold. Mai degraba platiti comisioane mai mari, ci doar pe castiguri sau comisioane mai mici, dar si pe castiguri si pierderi? In general, ratele comisiei sunt cuprinse intre 1-5%.

Știri relevante