Menu

Distreaza-te cu prietenii tai pe 888poker de toti banii

Distreaza-te cu prietenii tai pe 888poker de toti banii

Celebrul brand 888 are 3 sectiuni importante in care isi ofera produsele si serviciile sale. Pe langa sectiunea 888sport, avem parte de inca 2 sectiuni, una intitulata 888poker si cealalta 888casino.

Se pare ca brandul 888 spre deosebire de altele face distictie intre marile clase de produse oferite clientilor sai si pare sa fie una dintre singurele case de pariuri online care are platforme diferite de accesare in functie de serviciu chiar daca balanta este unica pentru produsele oferite. Mai la inceput trebuia sa ai cont diferit pentru fiecare in parte si evident depuneri separate. Cel putin o mare perioda de timp a fost politica dusa de intreg brandul 888. Cu timpul au adoptat si ei contul unitar pentru produsele si serviciile oferite cum fac alte case de pariuri online.

Asadar 888poker este o a doua platforma de servicii oferite de marele barnd si se axeaza doar pe poker ce este oferit jucatorilor in functie de nivelul la care se afla. Ceea ce este foarte important la sectiunea 888poker tine de promotiile care le sunt oferite jucatorilor. Despre pachetul de bun venit nu vom mai discuta in acest articol intrucat pare ca sunt ani buni de cand a ramas acelasi si este deja descis pe pariubet.ro.

Aici ne vom concentra pe benficiile ce pot fi ale tale daca te distrezi cu prietenii pe 888poker. Daca tu ai un benefiu de 50 ron cadou cand vei invita un prieten sa se distreze pe 888poker, in schimb acesta se poate bucura de un pachet de bun venit imbunatatit cu pana la 3000 ron bonus si intrarea garantata la un turneu de poker cu premii de minim 1200 de dolari.

Ca si modalitati de invitare a prietenilor sa se distreze pe 888poker aveti la dispozitie retelele de socializare, cele mai celebre aplicatii de mesagerie precum si generarea de link-uri directe care sa le trimiti voi personalizat pe mail catre ce prieteni stiti ca vor sa se distreze si sa castige la cat mai multe turnee de poker.

Știri relevante